Stranieri

Internaționalul român, apărat în Italia: „Problema lui Bari nu este Pușcaș. Toată echipa joacă prost”

George Pușcaș (foto: Imago)

Articol de Cristina Negrilă  —  miercuri, 03 aprilie 2024

Răzvan Zamfir, fostul director sportiv al lui Bari, îl apără pe George Pușcaș, tot mai des criticat în Italia. Actualul oficial al lui CFR Cluj a vorbit în presa din Italia despre atacantul român.

„Problema lui Bari nu este Pușcaș. El este un jucător bun, a jucat la 7 echipe și oriunde a mers a jucat bine”, spune Zamfir, conform labaricalcio.it, care citează Corriere del Mezzogiorno.

Îi ia apărarea lui George Pușcaș: „Nu el e problema lui Bari”

„Un om care a dus Benevento în A și care a fost mereu apreciat nu a devenit brusc slab.

Cu excepția lui Sibilli, toată echipa joacă prost. Au fost Mignani care a ratat promovarea la un minut, Marino care este un mare antrenor și Iachini care a obținut cinci promovări.

Cu tot respectul pentru jucătorii lui Bari, dar nu sunt ca cei de la Como, Venezia, Parma. Și dacă i-ar antrena Guardiola și Ancelotti împreună tot nu s-ar schimba nimic”, a spus Zamfir pentru Corriere del Mezzogiorno

George Pușcaș, făcut praf de jurnaliști după ultimul joc: „Atât a reușit!”

Vârful lui Bari a fost schimbat la pauză de antrenorul Giuseppe Iachini în partida terminată la egalitate pe terenul celor de la Modena, scor 1-1, în etapa #31 din Serie B.

Jurnaliștii italieni au analizat prestația titularului de la naționala României și au dat verdictul: Pușcaș a fost considerat cel mai slab jucător de pe teren și a primit cea mai mică notă pentru evoluția din meciul cu Modena.

Evoluția vârfului de 27 de ani a fost analizată de jurnaliștii de la TuttoBari, care nu au ezitat să-l critice pentru evoluția din meciul cu Modena. Pușcaș a primit nota 5, cea mai mică din echipa pregătită de Iachini.

Mai mult decât atât, jurnaliștii au precizat faptul că atacantul român s-a remarcat în primul act doar printr-o lovitură de cap, iar schimbarea a venit în mod logic la pauză: „O singură lovitură de cap a reușit Pușcaș în acest meci. Nu a rezistat decât 45 de minute. Înlocuitorul său a intrat cu o atitudine mai bună”, au notat italienii.

George Pușcaș, statistici îngrijorătoare la Bari

George Pușcaș a reușit două goluri în 11 meciuri din acest sezon din Serie B. Statisticile ce ar trebui să-l îngrijoreze pe Edi Iordănescu îl plasează pe locul al 135 -lea în liga cadetă. „Tricolorul”, împrumutat de la Genoa, are șase partide în care n-a putut cadra nicio execuție și doar două ca integralist!

Pușcaș a fost integralist în partida amicală disputată de naționala României în fața Irlandei de Nord, terminată la egalitate, scor 1-1, pe 22 martie. 4 zile mai târziu, selecționerul Edi Iordănescu (46 de ani) nu a mai apelat la serviciile sale.

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.