Cupa Romaniei

A distrus-o pe CFR: „Dezastru! S-au făcut de râs. Ce cred că se va întâmpla cu Mutu?”

Raul Rusescu, 35 de ani, a comentat la GSP Live eliminarea suferită de CFR Cluj în Cupa României Betano / foto: facebook.com/fccorvinul1921

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 03 aprilie 2024

Raul Rusescu, 35 de ani, a comentat la GSP Live eliminarea suferită de CFR Cluj în Cupa României Betano, după înfrângerea umilitoare din „sferturi”, 0-4 pe terenul Corvinului Hunedoara.

Rusescu spune că Deac&Co. s-au făcut de râs aseară, dar nu e de părere că antrenorul Adrian Mutu se va despărți de ardeleni.

VIDEO. Raul Rusescu: „Am văzut lucruri dezastruoase la CFR Cluj”

>

„Am urmărit o echipă de Liga 2 care a arătat ca o formație de Liga 1 și am văzut o formație de Liga 1 care a arătat ca una de Liga 2. CFR poate rata cupele europene după meciul ăsta, ar fi încă un obiectiv ratat de clujeni. Dar partea îngrijorătoare e modul în care au jucat!

Cei de la CFR cred că au intrat relaxați și s-au trezit că nu mai au ce face. Mă așteptam să văd o reacție după pauză, chiar dacă jucau în 10, asta nu-i o scuză. Am văzut niște lucruri dezastruoase pentru o echipă care se bate la titlu și pentru cupele europene. Am văzut multe pase în aut, pase date la cravată, lucruri care m-au surprins neplăcut”, a declarat Rusescu, la GSP Live.

„La astfel de meciuri nu ai nimic de câștigat. Orice rezultat favorabil e o normalitate. Dacă Deac marca două goluri ieri, era o normalitate pentru un meci contra unei echipe de Liga 2.

Mutu a aliniat o echipă foarte bună, care s-a făcut de râs. Nu știu ce s-a întâmplat, dar a fost un dezastru!”, a continuat fostul campion cu FCSB.

Mă aștept ca Adi Mutu să continue, în ciuda a ceea ce a declarat după meci. Nu cred că demisionează, e încă în obiectiv, poate ajunge în Europa.

- Raul Rusescu

2015e anul în care Rusescu a câștigat Cupa României alături de FCSB

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live de după eliminarea CFR-ului

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.