Altele

Iubita lui Logan Paul a încins internetul cu cele mai recente imagini » A renunțat complet la haine

Daneza Nina Agdal, în vârstă de 32 de ani, a purtat un costum de baie minuscul pentru o ședință foto pe care a avut-o pe o plajă. / FOTO: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 03 aprilie 2024

Daneza Nina Agdal, în vârstă de 32 de ani, a purtat un costum de baie minuscul pentru o ședință foto pe care a avut-o pe o plajă. Faimosul model este logodit cu YouTuber-ul și boxerul Logan Paul, în vârstă de 29 de ani. El a spus: „Cred că este incredibilă. Este unul dintre cei mai uimitori oameni pe care i-am întâlnit vreodată".

Lui Logan Paul îi merge bine pe toate planurile. A luat o pauză de la box și a devenit campionul Statelor Unite ale Americii la Wrestling, în promoția WWE.

FOTO. Nina Agdal, iubita lui Logan Paul, nu are limite pe rețelele de socializare

+25 Foto
Nina Agdal / FOTO: Instagram

În octombrie anul trecut, Paul și-a declarat dorința de a avea un copil cu Nina după ce l-a învins pe Dillon Danis. Vorbind după luptă, Paul a spus: „Chiar am vrut foarte mult să-l bat, dar mi-am spus că nu voi intra acolo să mă lupt cu emoții.

Abia aștept să-mi întemeiez o familie cu tine. Poate că am putea vorbi despre a avea acel copil în curând."

Nina a fost apoi văzută râzând de bucurie, în timp ce un membru al anturajului lui Paul striga: „Fă-o în seara asta!"

Nina Agdal este cunoscută pentru multiplele sale apariții în edițiile Sports Illustrated Swimsuit. Modelul a apărut în total în șase ediții SI Swimsuit de-a lungul anilor. Nina Agdal este un model danez, antrenor de sănătate certificat și fondator al metodei Agdal.

Nina este model cu normă întreagă de peste 10 ani și a apărut pe coperțile revistelor Sports Illustrated Swimsuit, Maxim, Womens Health și multe altele.

În vârstă de 31 de ani, Nina Agdal a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated pentru coperta aniversară de 50 de ani în 2014. Nina a fost iubita actorului Leonardo di Caprio timp de un an.

Vezi și alte galerii foto:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.