Cupa Romaniei

Șocant! Uite cine o antrenează pe FCU Craiova! Nicolo Napoli, declarații aiuritoare înaintea meciului de Cupă

Nicolo Napoli

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 03 aprilie 2024

Nicolo Napoli (62 de ani), antrenorul lui FCU Craiova, a repetat înaintea meciului cu FC Voluntari, pierdut de echipa lui în sferturile Cupei României Betano (0-0, 2-4 la pen.), că „avem nevoie de 3 puncte în clasament”, în condițiile în care vorbim despre o fază eliminatorie, fără puncte puse în joc!

Interviu neverosimil înainte de FCU Craiova - FC Voluntari, cu Nicolo Napoli la microfon. Pare că antrenorul oltenilor a confundat competiția sau pur și simplu nu a realizat ce spune, pentru că a vorbit în repetate rânduri despre nevoia de a obține 3 puncte, în condițiile în care meciul se joacă în fazele eliminatorii din Cupa României.

Nicolo Napoli, interviu uluitor înainte de FCU Craiova - FC Voluntari: „Vrem 3 puncte!”

„Se anunță un meci foarte dificil, dar avem nevoie să facem un meci bun și să câștigăm, deci avem nevoie de 3 puncte.

Normal că încercăm să câștigăm Cupa, dar astăzi avem un meci foarte dificil. Încercăm să adunăm puncte pentru moral, pentru ca echipa să fie bine.

Am încercat să aliniez o echipă bună, să facem un meci bun și să adunăm 3 puncte în clasament, pentru că avem nevoie”, a comentat Napoli.

Scena uluitoare vine în completarea declarațiilor lui Adrian Mititelu de acum două zile, după 1-2 cu Oțelul în campionat, finanțatorul lui FCU recunoscând că l-a angajat pe Napoli ca urmare a presiunii exercitate de suporteri:

„Uneori ești influențat și de fani, care sunt activi în media. Multe decizii le iei și din cauza acestor influențe. Napoli e văzut drept cel mai mare antrenor de unii suporteri”.

De altfel, imediat după înfrângerea contra gălățenilor, Adrian Mititelu l-a sunat pe Marius Șumudică pentru a-i propune să preia echipa. Șumudică a refuzat, intenția lui fiind de a prelua o echipă în vară, pentru a fi responsabil de întreaga pregătire din presezon.

Da, m-au contactat și am refuzat. Am mulțumit frumos și asta a fost. Nu m-am dus la Ploiești, unde am prieteni, nu m-am dus la Voluntari, unde doar treceam strada, nici vorbă să mă duc la Craiova în plin play-out! Până nu se termină campionatul nu iau nicio echipă.

- Marius Șumudică, pentru GSP.ro

De la (re)instalarea lui Nicolo Napoli pe bancă, FCU a pierdut toate meciurile disputate: 1-2 cu Universitatea Craiova, 0-1 cu Petrolul, 1-2 cu Oțelul.

VIDEO. Adrian Mititelu Jr, după FCU Craiova - Oțelul: „Ne apasă presiunea milioanelor de euro investite!”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.