Cupa Romaniei

Napoli a lovit și la conferință: răspunsuri vagi și „bezele” în seara cea mai neagră pentru Mititelu! Dispărut în 94 de secunde

Articol de Sergiu Alexandru  —  Wednesday, 03 April 2024

După ce a șocat la declarații înainte de meciul pierdut cu FC Voluntari (2-4 la penalty-uri), în „sferturile” Cupei României Betano, când a vorbit despre importanța „celor 3 puncte în clasament”, italianul Nicolo Napoli (62 de ani) a părut la fel de dezorientat și după joc.

  • Corvinul Hunedoara - FC Voluntari e prima semifinală din Cupa României

La conferința de presă de la finalul meciului, una blitz, de doar un minut și 34 de secunde, Nicolo Napoli a uimit din nou. A părut la fel de descumpănit.

Într-o seară în care FCU Craiova și-a compromis și al doilea obiectiv, deși se afla în fața unui culoar excelent de a ajunge în finala Cupei, italianul a oferit răspunsuri vagi, iar la final a trimis „bezele” către jurnaliști!

Nicolo Napoli a lovit și la conferința după FCU Craiova - FC Voluntari

„Am văzut că echipa mea a jucat bine. Am avut ocazii de gol, am jucat bine. S-a ajuns la penalty-uri, unde e o loterie. Acolo, cine marchează câștigă. Ce s-a întâmplat? Jucătorii au jucat bine, am avut ocazii”, a spus Napoli, care nu părea afectat de înfrângere.

Întrebat dacă e cea mai neagră perioadă din istoria clubului, care a ajuns 9 meciuri la rând fără victorie, Napoli a răspuns: „Nu știu... Vedem. Acum avem un alt meci, în deplasare, și poate întoarcem situația. Da, acum salvarea de la retrogradare e principalul obiectiv”.

La final, când a văzut că nu mai sunt întrebări, italianul s-a ridicat și a trimis „bezele” către jurnaliști, înainte să iasă din sală!

Noi nu vom mai pierde până la finalul sezonului. Suntem în stare de urgență de azi, fiecare secundă în cadrul echipei e altfel. Mă refer la comportamentul celor implicați.

Eu cred că putem câștiga și Cupa României. Avem licență UEFA, putem juca în Conference League la vară. Eu cred că ne vom salva.

- Adrian Mititelu, pe 1 aprilie, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport

VIDEO. Raul Rusescu a distrus-o pe CFR: „DEZASTRU! S-au făcut de râs”

>

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.