Liga 1

Ăsta e Budescu! Reacție a doua zi după vestea că Hagi nu mai contează pe el la Farul: „Niciodată nu mă crezi!”

Constantin Budescu nu pare afectat de situația de la Farul

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 03 aprilie 2024

Tras pe „linie moartă” de Gică Hagi la Farul, Constantin Budescu (35 de ani) nu pare afectat de situația sportivă pe care o traversează. Decarul campioanei en-titre s-a filmat cu zâmbetul pe buze, recitând versurile manelei „Habar n-ai tu cât te iubesc”.

Constantin Budescu a început cu dreptul aventura la Farul, a înscris 6 goluri și a pasat decisiv la alte 6 reușite în 24 de apariții în campionat, dar în ultima vreme a trecut în plan secundar.

Nemulțumit de lipsa de implicare și de atitudinea decarului la antrenamente, Gică Hagi l-a trecut pe bancă. Astfel, în ultimele 3 etape, Budescu a jucat doar 8 minute, la 0-1 cu FCSB, iar despărțirea de Farul în vară pare o certitudine.

VIDEO. Ăsta e Constantin Budescu! Reacție a doua zi după vestea că nu are viitor la Farul

>

Situația sportivă nu pare să-l afecteze prea tare pe decarul Farului. Cu noul look, vopsit blond, el s-a filmat la volan, fredonând versurile melodiei „Habar n-ai tu cât te iubesc”, versiunea interpretată de Leo de la Roșiori:

„Zi de zi îți spun ce simt / Tu mereu crezi că te mint / Nu mă auzi, nici nu mă vezi / Niciodată nu mă crezi! / Habar n-ai tu cât te iubesc, habar n-ai tu! Din zi în zi mă-ndrăgostesc”.

Budescu a publicat filmarea pe contul lui de TikTok, apoi a împărtășit-o și cu urmăritorii de pe Instagram.

În 2024, Budescu a jucat mai mult de 60 de minute în doar două meciuri, la 0-2 cu Dinamo și 0-1 cu U Cluj. În martie, 29 de minute într-un total de 4 partide!

Învinsă în cel mai recent meci de FCSB, 0-1, Farul a rămas pe locul 5 în play-off-ul Superligii. Pentru dobrogeni urmează un meci în deplasare, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK. Obiectivul declarat al echipei lui Gică Hagi este clasarea pe un loc european, adică între primele 3 sau 4 formații, în funcție de câștigătoarea Cupei României.

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.