Media

Balaj și Mutu, OUT de la CFR + Scandal MONSTRU la FCU Craiova » GSP Live

Cristi Balaj/ foto Imago Images

Articol de David Marinescu  —  joi, 04 aprilie 2024

Alexandru Barbu l-a avut invitat la ediția de astăzi a GSP Live pe jurnalistul GSP, Adrian Duță. Președintele Federației Române de Pescuit, Ștefan Popescu, s-a alăturat telefonic, aducând acuzații grave la adresa conducerii sportului românesc.

FCU Craiova a fost eliminată ieri din Cupa României de FC Voluntari la loviturile de departajare, un scandal imens declanșându-se anterior. Adrian Mititelu Jr. a dat de pământ cu managementul clubului, răspunsul tatălui său, patronul formației, fiind pe măsură. În celălalt „sfert”, U Cluj s-a impus în prelungiri contra celor de la UTA Arad, 1-0. Astăzi, Universitatea Craiova va întâlni pe Oțelul pentru a stabili ultima semifinalistă a competiției.

După umilința de la Hunedoara, cad capete în Gruia! Adrian Mutu și Cristi Balaj și-au anunțat ieri demisiile, iar situația de la echipa patronată de Neluțu Varga nu este roz: CFR este în pericol de a rata cupele europene în acest sezon.

Tot ieri, Dănuț Lupu a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova, după ce a fost prins conducându-și autovehiculul fără permis. Dănuț Lupu a fost întâmpinat la ieșirea de la Rahova de mai mulți reprezentanți ai celor mai importante trusturi de presă din România.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.