Liga 1

Ce pune la cale Gigi Becali, înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „O să mă duc!”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de David Marinescu  —  joi, 04 aprilie 2024

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a transmis că va merge în cantonamentul liderului, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, din runda cu numărul 3 a play-off-ului.

FCSB are un avans de 7 puncte față de urmăritoarea Universitatea Craiova. Cele două se vor înfrunta pe Arena Națională, într-un meci care poate tranșa în mare măsură lupta pentru titlu.

Gigi Becali nu vrea să lase nimic la voia întâmplării și va merge în cantonamentul liderului.

Ce pune la cale Gigi Becali, înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Mă duc să vorbesc”

„O să mă duc eu acum să vorbesc în cantonament. La proprietatea mea am voie să vorbesc. Voi discuta cu jucătorii. Le zic că dacă vor câștiga meciul cu Craiova, sunt campioni. Mă duc, poate dau și o primă! Să văd.

Suntem campioni dacă batem. CFR joacă împotriva Rapidului, ne ducem la 10-12 puncte. De bani mă despart cam greu, dar să văd. Nici nu știu dacă le dau.

Dacă se califică în grupele cupelor europene vor lua 100.000, 200.000 sau 300.000 de euro. De fiecare!”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.

Finanțatorul celor de la FCSB a mai transmis că se va consulta cu Elias Charalambous și Mihai Pintilii în legătură cu mai multe aspecte legate de echipă, apoi îl va suna pe omologul Mihai Rotaru: „Îl voi anunța cu două zile înainte. Îl voi suna eu și îi voi spune echipa. O voi face în secret, să nu considere că e desconsiderarea competiției”.

Chiar dacă voi câștiga cu Craiova nu voi mai avea aroganțe. Este posibil orice dacă vrea Dumnezeu. Dar în mod normal, dacă batem Craiova și ne ducem la 10 puncte, e gata campionatul.

Dar dacă vrea Dumnezeu îl pierd și când mai am un punct de luat, Dumnezeu le face pe toate. Nu ai văzut ce s-a întâmplat la Craiova – Rapid? A fost mâna lui Dumnezeu.

În 11 te face Rapidul praf și în 10 le dai două goluri în cinci minute… Rotaru are echipa mai valoroasă, dar în prima repriză cu Rapid... Nu am văzut o echipă atât de slabă! Nimic. Nu îmi e frică de Rotaru! Nu are cum să îmi fie frică după ce îl bat 6-0 (n.r.- referire la cele două rezultate de 3-0 din sezonul regulat)
- Gigi Becali, finanțator FCSB

  • FCSB - Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

VIDEO. Elias Charalambous, solicitare importantă pentru suporterii FCSB: „Stadion plin cu Craiova, eu așa sper!”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.