Liga 1

Ioan Andone, propunere de antrenor pentru CFR Cluj: „E o variantă!”

Ioan Andone / Foto: GSP.ro

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 04 aprilie 2024

Ioan Andone (64 de ani), fost fundaș emblematic pentru Corvinul Hunedoara, Dinamo și naționala României, consideră că Dan Petrescu poate să fie o soluție pentru banca celor de la CFR Cluj, după ce Adrian Mutu și-a dat demisia în urma umilinței suferite de „feroviari” în sferturile Cupei României, 0-4 în fața Corvinului.

În prezent, Dan Petrescu o antrenează pe Jeonbuk Hyundai, ultima clasată din prima ligă a Coreei de Sud, pe care o pregătește din iunie 2023, În ciuda situației din clasament, Andone a evidențiat că Dan Petrescu nu a fost încă dat afară de la „lanterna roșie”.

„Fălcosul” a amintit, în același timp, că Dan Petrescu a câștigat 4 campionate la CFR Cluj și a avut rezultate notabile și în cupele europene, ceea ce îl face să fie întotdeauna o soluție pentru Nelu Varga, patronul ardelenilor.

Ioan Andone vede revenirea lui Dan Petrescu ca o variantă pentru CFR Cluj

„(n.r.- dacă poate reveni Dan Petrescu la CFR Cluj?) E mereu o variantă, o soluție, la câte campionate le-a adus și la câte performanțe a făcut în cupele europene.

Momentan are treaba lui acolo (n.r. - în Coreea de Sud), nu a fost dat afară. El poate remedia CFR-ul, are experiență.

De variante nu știu ce să spun, nu cred că merge niciun antrenor din Liga 1. Dorinel are proiectul lui, a muncit ani de zile la Oțelul, nu cred că lasă echipa. Trebuie să vezi ce antrenori sunt liberi acum”, a declarat Ioan Andone, conform Antena Sport.

Dan Petrescu, un antrenor cu CV solid la CFR Cluj

Dan Petrescu a mai pregătit-o pe CFR Cluj în 3 mandate: iunie 2017 - iunie 2018, martie 2019 - noiembrie 2020 și august 2021 - iunie 2023. Petrescu a câștigat de 4 ori campionatul în aceste intervale.

224de meciuri are Dan Petrescu în calitate de antrenor la CFR Cluj

VIDEO GSP Live » Mircea Lucescu felicită Corvinul Hunedoara, după ce a eliminat CFR Cluj din Cupa României: „Corvinul a meritat victoria”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.