Cupa Romaniei

Lovitură pentru Craiova! S-a accidentat și poate rata derby-ul cu FCSB

Alexandru Mitriță (29 de ani) (stânga), vedeta oltenilor, s-a accidentat în meciul din „sferturile” Cupei României și poate rata derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică, 7 aprilie, în etapa 3 din play-off.

Articol de Romeo Ene  —  joi, 04 aprilie 2024

Universitatea Craiova - Oțelul Galați 0-1 (d.p). Alexandru Mitriță (29 de ani), vedeta oltenilor, s-a accidentat în meciul din „sferturile” Cupei României și poate rata derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică, 7 aprilie, în etapa 3 din play-off.

Oltenii au fost eliminați din Cupa României de Oțelul. Trupa lui Dorinel Munteanu a dat lovitura pe Oblemenco în minutul 114, grație unei reușite semnate de Joao Lameira (24 de ani), dar aceasta a fost doar una dintre veștile proaste ale serii pentru craioveni.

Alarmă la Craiova! Alexandru Mitriță a ieșit accidentat în prelungirile partidei cu Oțelul Galați

Alexandru Mitriță, starul Universității Craiova, a părăsit terenul din cauza unei accidentări în meciul cu Oțelul Galați. Partida s-a terminat nedecis după primele 90 de minute, scor 0-0, și a intrat în prelungiri.

Chiar pe finalul primei reprize de 15 minute, la o acțiune în banda stângă, Mitriță a fost faultat de gălățeni și a resimțit dureri la gleznă. Medicii oltenilor au intervenit pentru îngrijiri, iar Mitriță a continuat partida. Craiova a răsuflat ușurată, însă nu pentru mult timp.

La două minute după reluarea partidei, Mitriță a făcut un sprint în atac, însă durerile au revenit și s-a prăbușit pe gazon. El a primit din nou îngrijiri medicale, însă nu a mai putut continua partida. Vârful Elvir Koljic (28 de ani) a fost introdus în locul său pentru ultimele minute din partida cu Oțelul.

Această accidentare vine în cel mai prost moment posibil pentru Craiova. Pentru olteni urmează derby-ul de titlu cu FCSB, care va avea loc duminică, 7 aprilie, de la 20:30. Rămâne de văzut care va fi verdictul medicilor și dacă Mitriță va putea evolua în meciul de pe Arena Națională.

În cele din urmă, trupa lui Dorinel Munteanu a dat lovitura pe final și s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano, acolo unde o va întâlni pe Universitatea Cluj.

VIDEO. Gică Popescu: "Dacă FCSB va câștiga cu Universitatea Craiova, nu mai poate pierde titlul de campioană"

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.