Liga 1

Adi Popa speră ca Dinamo să retrogradeze: „Mi-aș dori” + Ce a zis despre FCSB și despre lupta la titlu

Adrian Popa

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 05 aprilie 2024

Adrian Popa, extrema de la CSA Steaua, vrea ca Dinamo să retrogradeze din Superliga pentru a o întâlni din nou.

Adi Popa a revenit la Steaua după despărțirea din vară și vrea să joace din nou cu Dinamo. Cum CSA nu poate promova în Liga 1, singura soluție e ca roș-albii să retrogradeze în Liga 2.

„Sincer, mi-aș dori să retrogradeze Dinamo, ca să mă întâlnesc din nou cu ei în liga a doua. Ca stelist îmi doresc să mai avem un derby în liga a doua. Nu le vreau răul. Ar fi o emulație din nou, dar nu cred că vor retrograda”, a declarat Adrian Popa, potrivit prosport.

Dinamo e pe locul 15 în Superliga, la un punct de prima echipă aflată deasupra liniei roșii, FC Voluntari.

Adi Popa: „FCSB e campioană dacă nu pierde cu Universitatea Craiova”

Adi Popa a analizat și lupta la titlu și crede că FCSB, fosta lui echipă, e mare favorită să ia campionatul.

„FCSB este foarte pragmatică, celor de acolo le-a lipsit asta când nu au câștigat titlul. Experiența este de partea FCSB. Distanța este de partea ei. FCSB are mai multe atuuri și nu mai sunt meciuri. Urmăritoarele vor juca din nou între ele, e greu să cred ca Universitatea Craiova să câștige toate meciurile.

Și la egal, tot FCSB va fi campioană. E greu să câștige Craiova pe Arena Națională, după mulți ani în care nu a câștigat aici. Deși mi-ar plăcea să câștige Craiova, ca să se relanseze campionatul. Să vedem până în ultimele etape un campionat strâns, pentru locul doi, locul trei, dar valoarea este de partea FCSB-ului. Are jucatori buni, în formă, Coman, Olaru”, a mai declarat Adrian Popa.

FCSB e lider în Liga 1, urmată de Universitatea Craiova, care se află la 7 puncte în spate. Cele două se întâlnesc pe 7 aprilie.

Gică Popescu: „Dacă FCSB va câștiga cu Universitatea Craiova, nu mai poate pierde titlul de campioană”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.