Gimnastica

Situație halucinantă! Un gimnast român din lotul național a fost legat de calorifer și terorizat în cantonament » Agresorii n-au pățit nimic: „Au promis că nu mai fac”

foto: frgimnastica.com

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 05 April 2024

Kiss Zeno, gimnast român care face parte din lotul național de juniori, a fost torturat și agresat de doi colegi, în cantonamentul de la Reșița. Împotriva agresorilor nu s-a luat nicio măsură.

Kiss Zeno a fost legat de calorifer în timpul unei petreceri cu alcool și țigări. Cei doi agresori, minori la rândul lor, l-au tuns, l-au forțat să consume băuturi alcoolice, au mimat un joc sexual cu victima și au scrumat pe el, potrivit Prosport.

Tânărul agresat a plecat acasă a doua zi, iar FR de Gimnastică i-a motivat absența din lot pe motive de „lipsă de progres”. Oficialii de la federație s-au dus acasă la gimnast pentru a-i convinge părinții că așa ceva nu se va mai întâmpla, iar sportivul a revenit în lot și a fost convocat la Campionatele Europene.

Agresorii nu au pățit nimic. Ce a transmis FRF de Gimnastică către COSR

Ce a urmat este de-a dreptul halucinant. Federația Română de Gimnastică le-a răspuns într-un comunicat celor de la COSR privind acest caz și a transmis că a fost organizată o ședință, în urma căreia agresorii nu au pățit nimic, au înțeles că au greșit și nu vor mai face așa ceva.

„Toți participanții la ședință au fost de acord că astfel de incidente neadecvate nu se vor mai repeta. Au fost de acord și au promis că nu mai fac”, a transmis FR de Gimnastică, potrivit Prosport.

Urmează ca Agenția Națională pentru Sport și COSR să analizeze cazul.

Potrivit sursei menționate, agresorii l-au abuzat pe colegul lor din motive etnice, acesta fiind etnic maghiar.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.