Liga 1

Probleme la FCSB » Un titular incontestabil e incert pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

Alexandru Băluță (30 de ani), extrema dreapta de la FCSB, s-a accidentat la un antrenament și e incert pentru derby-ul cu Universitatea Craiova/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 05 aprilie 2024

Alexandru Băluță (30 de ani), extrema dreapta de la FCSB, s-a accidentat la un antrenament și e incert pentru derby-ul cu Universitatea Craiova.

  • FCSB - Universitatea Craiova are loc duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Lovitură pentru FCSB înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au probleme în atac, după accidentarea de ultim moment a lui Băluță. El are șanse mici să joace duminică, potrivit fanatik, iar FCSB are soluții puține pentru zona de atac.

Băluță e unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, unul dintre titularii de bază și punct fix în atac. Cum Luis Phelipe e și el accidentat, trioul din atacul roș-albaștrilor cu Craiova ar putea fi format din Coman, Miculescu și Tavi Popescu.

Alexandru Băluță, șanse mici să joace în FCSB - Universitatea Craiova

Băluță, curtat și de Craiova în vară, s-a impus la FCSB și a marcat 4 goluri în acest sezon de Superliga. El are și 5 pase decisive în campionat, în 26 de meciuri.

E unul dintre titularii clari ai echipei, alături de Târnovanu, Radunovic, Șut, Coman și Olaru. A jucat în ambele victorii ale celor de la FCSB cu oltenii în acest sezon, 3-0 de fiecare dată. A dat un gol și un assist în cele două derby-uri.

„Băluță e primul, cu el încep echipa, nu cu Florinel Coman. La mine, dacă muncești și nu pierzi mingea... El aleargă, face faza defensivă, îmi place de el atacant, dar problema e că se apără foarte bine acolo, în dreapta, și îl las acolo. Are o clauză mică, acolo... 500.000. Nu pleacă el, e prost să plece? Ce clauză să-i pun unui jucător de 30 de ani?”, a spus Gigi Becali despre Băluță în februarie.

Cum poate arăta FCSB cu Universitatea Craiova: Târnovanu - Ngezana, Chiricheș, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Tavi Popescu, Miculescu, Florinel Coman

VIDEO. FCSB - U CRAIOVA » FCSB, în alertă! Craiova este neînvinsă în precedentele şase deplasări din Superligă

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.