Liga 1

Cristiano Bergodi și-a luat gândul de la titlu: „Mi s-ar părea o aroganță din partea noastră”

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a susținut conferința de presă premergătoare derby-ului cu CFR Cluj, din etapa 3 a play-off-ului Superligii

Articol de Andrei Furnigă (video), Romeo Ene, Carmen Dumitru  —  vineri, 05 aprilie 2024

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a susținut conferința de presă premergătoare derby-ului cu CFR Cluj, din etapa 3 a play-off-ului Superligii.

  • Rapid - CFR Cluj se joacă sâmbătă, 6 aprilie, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.

Bergodi a vorbit despre lupta la titlu și a explicat faptul că nu ar fi normal să se mai gândească la primul loc în condițiile în care FCSB s-a desprins la 10 puncte de giuleșteni. Antrenorul a explicat faptul că noul obiectiv al echipei sale este clasarea pe podium la finalul sezonului. Locul 2 ar fi foarte bine în viziunea lui Bergodi, ținând cont de faptul că Rapid este acum pe 4.

VIDEO. Cristiano Bergodi, înainte de Rapid - CFR Cluj: „Nu putem să mai vorbim de FCSB”

>

„Este un meci foarte important în care se vor întâlni două echipe care au nevoie de puncte din cauza rezultatelor negative din ultima perioadă. Pentru noi e foarte important să câștigăm aceste trei puncte. Vom vedea după meci (n.r. - dacă jucătorii au trecut peste eșecul cu Craiova). Ei s-au antrenat, am vorbit cu ei, s-au pregătit foarte bine, i-am văzut montați, sunt motivați și cred că vom face un meci bun.

A fost un duș rece eșecul cu Craiova. Nu știu dacă ne va ajuta (n.r. CFR a rămas fără antrenor). Cunoaștem echipa lor, știm cum vor juca, nu cred că noul antrenor poate schimba foarte multe.

Și ei trec printr-o perioadă proastă precum noi. Dacă echipa va juca cum a jucat multe meciuri aici în Giulești, dar și în deplasare, sigur că vom avea mai multe șanse de a câștiga acest meci, trebuie făcut un meci bun din punct de vedere tactic, să greșim cât mai puțin.

M-a surprins plecarea lui Mutu, a antrenat echipe mari, a fost o surpriză în Cupă. Fiecare decide soarta lui, nu-mi dau eu cu părerea, el a simțit așa, a fost decizia lui.

Presiunea există întotdeauna, suntem la Rapid și trebuie să câștigăm mereu. Noi ne gândim să intrăm pe podium, pe locul 2 sau 3, important ar fi al doilea. Acum nu putem vorbi despre FCSB, cu tot respectul, e la 10 puncte distanță, mi s-ar părea o aroganță din partea noastră”, a precizat Bergodi la conferința de presă.

N-am auzit că m-ar fi confirmat domnul Șucu, citesc, eu sper numai să răplătesc această încredere pe care mi-au dat-o conducătorii. Nu ne gândim prea departe pentru că știți cum e în România, vom vedea.

Nu mă gândesc la ce spune lumea (n.r. despre o plecare). A fost o campanie denigratorie la adresa mea, dar nu e problemă, mă gândesc doar să fac treabă bună, să fiu insipirat, să antrenez echipa bine, să atingem acest obiectiv la sfârșitul campionatului.

- Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.