Liga 1

Gigi Becali, ofertă de ultimă oră pentru un fotbalist

Cei de la FCSB i-ar fi făcut o ofertă de prelungire a contractului fundașului stânga Risto Radunovic (31 de ani).

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 05 aprilie 2024

Cei de la FCSB i-ar fi făcut o ofertă de prelungire a contractului fundașului stânga Risto Radunovic (31 de ani).

Risto Radunovic va intra în vară în ultimele 6 luni de contract cu gruparea roș-albastră. Acesta declarase la finalul victoriei cu Sepsi, scor 2-1, din prima rundă a play-out-ului, că vrea să plece de la FCSB la finalul acestui sezon.

Cei de la Fanatik anunță că Gigi Becali i-a făcut o ofertă în valoare de 20.000 de euro pe lună muntenegreanului, care este în acest moment remunerat cu 11.000 de euro. Fotbalistul ar fi refuzat propunerea lui Gigi Becali. Aceeași sursă susține că apărătorul vrea să obțină și o sumă de bani la semnătură.

FCSB, ofertă de 20.000 de euro pentru Risto Radunovic

„Risto Radunovic a primit oferta de prelungire de la FCSB. I s-a făcut oferta de 20.000 de euro pe lună, în condiţiile în care el câştigă 11.000 de euro. Până în acest moment, fotbalistul nu a fost de acord. A cerut şi o sumă de bani, o primă la semnătură pentru că rămâne liber de contract. Gigi Becali n-ar fi de acord cu această variantă.

Dar informaţia sigură este că Radunovic a refuzat 20.000 de euro pe lună pentru a continua şi din vara anului 2024. El intră în iunie în ultimele 6 luni de contract.

S-a simţit nedreptăţit că toţi aveau contracte foarte mari, iar el avea 11.000 de euro, el fiind cel mai bun fundaş stânga din campionat”, au scris cei de la Fanatik.

Sincer, eu îmi doresc să câștigăm campionatul și să plec. Încă nu am vorbit cu nimeni despre contract, vreau să termin campionatul și să caut o soluție să plec
- Risto Radunovic, FCSB

VIDEO. GSP live » Analiză post pe post a echipelor FCSB-ului și Universității Craiova: ce verdict a oferit expertul GSP, Raul Rusescu

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.