Liga 1

Fază controversată de arbitraj în Sepsi - Farul » Nimeni n-a înțeles de ce a fost ANULAT golul: „O ciudățenie!”

+6 Foto
Fază controversată în Sepsi - Farul, foto: captură de ecran Digi Sport

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 05 aprilie 2024

Fază discutabilă de arbitraj în Sepsi - Farul. Covăsnenii au deschis scorul în minutul 40, după reușita lui Darius Oroian (20 de ani), însă golul a fost anulat după intervenția VAR.

În minutul 40 a avut loc o fază controversată de arbitraj. La scorul de 0-0, „centralul” Andrei Chivulete i-a anulat un gol lui Sepsi după o fază petrecută în careul oaspeților.

GALERIE FOTO. VAR a intervenit și i-a anulat un gol lui Sepsi în meciul cu Farul: „O ciudățenie”

+6 Foto
Gol anulat pentru Sepsi în meciul cu Farul, foto: captură de ecran Digi Sport

Marius Ștefănescu (25 de ani) a centrat în careu, iar Darius Oroian a reluat în poarta apărată de Alexandru Buzbuchi (30 de ani) după o neînțelegere între apărătorii constănțeni. Apărătorul covăsnenilor a făcut un sprint și a împins balonul în poartă, însă reușita a fost anulată, spre nemulțumirea lui Bernd Storck, tehnicianul gazdelor.

Cristi Ganea (31 de ani), jucătorul trupei lui Gheorghe Hagi, fusese cel care pierduse duelul. Bucuria jucătorilor lui Sepsi a fost de scurtă durată, ținând cont de faptul că reușita a fost anulată două minute mai târziu.

O ciudățenie”, a precizat și Cătălin Cârnu, unul dintre comentatorii partidei de la Digi Sport, după ce văzut reluările fazei.

În camera VAR se află Cătălin Popa, iar arbitru AVAR este Iulian Călin. Rămâne însă neclar motivul pentru care s-a decis anularea acestei reușite. Cel mai probabil, din cauza unui posibil fault în atac pe care Oroian l-ar fi comis.

La 3 minute după această fază controversată, Farul a deschis scorul la Sfântu Gheorghe. Louis Munteanu (21 de ani) a expediat un șut puternic din afara careului și l-a învins pe portarul Niczuly. Sepsi nu a acuzat șocul primirii golului și a revenit rapid în meci.

Pavol Safranko (29 de ani) a egalat două minute mai târziu, chiar înainte de pauză. În cazul în care partida s-ar termina nedecis, rezultatul nu ar ajuta niciuna dintre echipe. Sepsi se afla înaintea partidei pe locul 6, în timp ce campioana României este pe 5.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.