Liga 1

„Răsare” un nou stadion de 5 stele în Superliga » „Am o veste bună pentru noi toți!”

+11 Foto
Noul stadion din Botoșani a primit aviz favorabil

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 05 aprilie 2024

Veste uriașă pentru FC Botoșani. Deși pe plan sportiv echipa stă destul de rău și este ultima în Superliga, cu șanse mari de a retrograda, trupa lui Bogdan Andone va beneficia de o arenă modernă, iar reabilitarea stadionului tocmai a primit aviz favorabil.

Moldovenii au pierdut vineri pe terenul celor de la UTA Arad, scor 0-1, în etapa #3 din play-out și sunt ultimii, cu 14 puncte, la 2 de Dinamo, ocupanta ultimului loc de baraj, care are un meci în minus. Chiar și în acest context, fanii celor de la Botoșani au și motive de bucurie datorită stadionului care se va construi.

GALERIE FOTO. Reabilitarea Stadionului din Botoșani a primit aviz favorabil

+11 Foto
Așa ar trebui să arate noul stadion din Botoșani // sursă foto: captură video FC Botoșani

Chiar în timpul partidei dintre UTA Arad și Botoșani, moldovenii au primit o veste importantă, conform topbt.ro. Proiectul „Reabilitare, modernizare, dotare și extindere Stadion Municipal Botoșani, Calea Națională, nr. 44B, municipiul Botosani”, blocat de o perioada de timp la Compania Naționala de Investiții, tocmai a primit aviz favorabil din partea Consiliului Tehnic Economic.

Cosmin Andrei, primarul municipiului Botoșani, a făcut anunțul care îi va bucura pe moldoveni: „Sunt la sediul Companiei Naționale de Investiții și am o veste bună pentru noi toți. Documentația pentru reabilitarea Stadionului Municipal tocmai a primit astăzi AVIZ FAVORABIL în Consiliul Tehnico Economic și mergem mai departe cu această investiție”, conform sursei citate.

Cum ar trebui să arate viitorul stadion din Botoșani

Viitoarea arenă ar trebui să aibă în jur de 10.000 de locuri, conform autorităților locale.

Clubul din Superliga a prezentat în 2022 și un video cu felul în care ar trebui să arate viitoarea arenă. Imaginile, mai jos.

7.782 de locuritoate pe scaune, este capacitatea actualului stadion „Municipal” din Botoșani

Modernizarea arenei din Botoșani nu este un proiect nou al autorităților locale.

La început de 2022, primarul a anunțat că firma care a câștigat licitația pentru documentația referitoare la reabilitarea stadionului nu și-a putut respecta atribuțiile, astfel că proiectul i-a fost retras, iar licitația reluată!

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.