Liga 1

Becali, Șucu, îl mai vreți? Cel mai dorit atacant din Superliga, ratare ULUITOARE singur cu portarul! Hagi a rămas împietrit pe bancă

+8 Foto
Louis Munteanu (21 de ani), vârful celor de la Farul Constanța a semnat una dintre cele mai mari ratări din acest sezon în partida dintre Sepsi și Farul Constanța, din etapa #3 a play-off-ului Superligii, foto: captură de ecran Digi Sport

Articol de Romeo Ene  —  Friday, 05 April 2024

Louis Munteanu (21 de ani), vârful celor de la Farul Constanța, a semnat una dintre cele mai mari ratări din acest sezon în partida dintre Sepsi și Farul Constanța, din etapa #3 a play-off-ului Superligii.

În minutul 78, la scorul de 1-1, atacantul Fiorentinei, împrumutat de Farul, a ratat o ocazie rarisimă, singur cu portarul oaspeților, Roland Niczuly (28 de ani).

FOTO. Louis Munteanu, ratare incredibilă în Sepsi - Farul

+8 Foto
Louis Munteanu a ratat incredibil în Sepsi - Farul, foto: captură de ecran DigiSport

Atacantul dorit de Rapid și FCSB a ratat uluitor. În minutul 78, la o fază care nu anunța absolut nimic, Florin Ștefan (27 de ani), trimis de tehnicianul Bernd Storck în teren după pauză, a comis o greșeală inexplicabilă.

Apărătorul, aflat în proximitatea careului său, i-a pasat direct lui Louis Munteanu, iar atacantul a scăpat singur cu portarul gazdelor. În careu, față în față cu Niczuly, Munteanu a semnat una dintre marile ratări ale campionatului. El a șutat direct în bara stângă și a ratat un gol care ar fi putut însemna trei puncte esențiale pentru campioana României.

Camerele s-au concentrat imediat pe reacția lui Gheorghe Hagi (59 de ani), iar aceasta spune totul. Antrenorul a rămas împietrit pe banca tehnică și nu și-a putut explica cum elevul său a putut să rateze de acolo.

VAR a intervenit și i-a anulat un gol lui Sepsi în meciul cu Farul: „O ciudățenie”

În minutul 40, a avut loc o fază controversată de arbitraj. La scorul de 0-0, „centralul” Andrei Chivulete i-a anulat un gol lui Sepsi după o fază petrecută în careul oaspeților.

Marius Ștefănescu (25 de ani) a centrat în careu, iar Darius Oroian a reluat în poarta apărată de Alexandru Buzbuchi (30 de ani) după o neînțelegere între apărătorii constănțeni. Apărătorul covăsnenilor a făcut un sprint și a împins balonul în poartă, însă reușita a fost anulată, spre nemulțumirea lui Bernd Storck, tehnicianul gazdelor.

Cristi Ganea (31 de ani), jucătorul trupei lui Gheorghe Hagi, fusese cel care pierduse duelul. Bucuria jucătorilor lui Sepsi a fost de scurtă durată, ținând cont de faptul că reușita a fost anulată două minute mai târziu.

VIDEO. GSP LIVE. Raul Rusescu îl contrazice pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.