Stiri extrasport

De Gea nu a ținut pasul » Faimoasa artistă a dat detalii picante din dormitor: „Am făcut sex de peste 10 ori în vacanță. Se putea și mai bine”

Articol de Andra Mocanu  —  Saturday, 06 April 2024

Soția lui David De Gea, Edurne Garcia, o faimoasă cântăreață din Spania, a făcut recent mărturisiri incredibile despre relațiile sexuale dintre ea și partenerul ei.

Edurne a fost prezentă la o emisiune din Spania unde a vorbit despre noul ei single, „Nada”, o avanpremieră a viitorului ei album.

GALERIE FOTO. Edurne, despre partidele de sex dintre ea și David De Gea: „Se putea și mai bine”

Moderatorul emisiunii unde a fost prezentă Edurne i-a adresat acesteia o serie de întrebări personale. Faimoasa cântăreață a decis să evite anumite subiecte, cum ar fi situația financiară, spunând că „a vorbi despre bani este urât”.

Edurne nu s-a ferit însă să vorbească despre partidele de sex pe care le-a avut cu David De Gea în ultima lună. Cei doi au petrecut o vacanță romantică de Paște în Bahamas, unde au încercat să profite din plin de acel timp.

„David este acum la Manchester, se antrenează acolo. Am plecat recent în vacanță în Bahamas, dar alături de noi a fost și fiica noastră, care este ca un taifun. N-am avut foarte mult timp, deci se putea și mai bine. Nu a fost rău totuși”, a declarat Edurme, fără a preciza un număr exact de câte ori au făcut dragoste.

Moderatorul emisiunii a încercat să obțină mai mult, așa că a considerat că numărul este undeva între 10 și 15, lucru confirmat de către Edurme, fără a da însă un răspuns exact.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.