Liga 1

Mesaj buclucaș înainte de Rapid - CFR » A vrut să-l „elibereze” pe „Bocciu”, dar engleza i-a jucat feste

+20 Foto
„Bocci Friee”, a scris un fan al Rapidului înainte de meciul cu CFR Cluj

Articol de Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  sâmbătă, 06 aprilie 2024

Un rapidist a vrut să-i transmită un mesaj de încurajare lui Liviu Ungurean înainte de Rapid - CFR Cluj, dar limba engleză i-a jucat feste.

În această seară, în Giulești, Rapid primește vizita celor de la CFR Cluj pentru un meci din etapa 3 a play-off-ului.

Liderul galeriei, Liviu Ungurean, alias „Bocciu”, nu se va afla în peluză nici la această partidă.

El este în continuare în arest preventiv, anchetat în dosarul privind constituirea unui „grup infracțional organizat care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice”.

VIDEO. Mesaj buclucaș pentru Liviu Ungurean înainte de Rapid - CFR Cluj

„Bocciu” rămâne apreciat în galeria rapidistă, iar o parte dintre fani l-au amintit înaintea meciului cu CFR Cluj. În fața stadionului, sponsorul principal al Rapidului a amplasat o tablă pe care a îndemnat suporterii să scrie mesaje de încurajare pentru favoriți.

>

Mulți au simțit aici o oportunitate pentru a-i transmite un mesaj liderului de galerie. Un bărbat a încercat să scrie în limba engleză, dar ce a ieșit a fost „Bocci friee”, după cum au observat reporterii GSP de la stadion.

În limba engleză, „free” înseamnă liber. Suporterul respectiv a adăugat o literă la al doilea cuvânt și a „mâncat” una la primul, la substantivul propriu.

De altfel, pe tablă au fost scrise mai multe mesaje pro-Liviu Ungurean și în limba română. „Bocciu liber!” a scris inclusiv un copil nu mai mare de 10 ani.

Liviu Ungurean rămâne în arest

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, este în continuare în spatele gratiilor. Pe 27 martie, „Bocciu” împreună cu alți doi șefi de brigăzi ale suporterilor au atacat cu apel măsura de arest preventiv de 30 de zile dictată de procurori pe 16 martie, după ce aceștia fuseseră reținuți cu o zi mai devreme, în dosarul materialelor pirotehnice.

Dintre cei trei, numai unul, Ciprian Gabriel Andrei, din brigada Chitila, a fost liberat și pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, în perioada 28 martie - 26 mai 2024.

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.