Liga 1

Concluziile lui Bîrligea după ce a distrus Rapidul în Giulești

+30 Foto
Daniel Bîrligea în Rapid - CFR Cluj // foto. Cristi Preda, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 06 aprilie 2024

Daniel Bîrligea (23 de ani), autorul unui hat-trick în Rapid - CFR Cluj 1-4, a comentat prestația lui și victoria răsunătoare contra giuleștenilor.

Daniel Bîrligea este primul jucător advers cu hat-trick pe noul stadion din Giulești, casa Rapidului. El a punctat de 3 ori în primele 36 de minute ale meciului dintre Rapid și CFR Cluj, apoi a ieșit de pe teren în minutul 73, scos pe brațe după ce a resimțit dureri musculare.

La final, Bîrligea a amintit de eșecul usturător din Cupa României, 0-4 cu Corvinul, concluzionând că „a fost foarte importantă victoria, trebuia să ne revenim după rezultatul de săptămâna trecută. Sunt foarte fericit pentru echipă, am luptat ca o adevărată familie”.

Ce a spus Daniel Bîrligea după ce a umilit-o pe Rapid în Giulești

„Fotbalul nu se bazează pe ce scrie pe hârtie. Mingea e rotundă, se poate întâmpla orice. Se vede și în ligile foarte mari. Trebuie să fii atent, să dai totul ca să câștigi. În meciul cu Corvinul nu a dat niciunul dintre noi totul. Am vrut să ne revanșăm, sunt foarte fericit pentru colegii mei.

După primul gol am vrut să sărbătorim ca o familie, să ne strângem toți în brațe, să dovedim că vom lupta până la sfârșit”, a mai spus nouarul CFR-ului.

Bîrligea a fost scos pe brațe de pe teren, dar asigură că este în regulă: „Nu voiam să ies pe targă, dar arbitrul a chemat targa. M-am speriat puțin, dar e totul OK. Am controlat și e OK”.

Ne gândim la ce facem noi, deja să pregătim meciul cu FCSB. Nu ne interesează ce fac ceilalți.

M-au lăsat să iau mingea, sper să o duc acasă, acolo îi este locul. Sunt foarte fericit.

- Daniel Bîrligea, atacant CFR Cluj

Tot despre Rapid - CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.