Liga 1

Săpunaru, dărâmat într-o zi specială! Cum l-au filmat camerele după 1-4 cu CFR

+30 Foto
Cristi Săpunaru, dărâmat după Rapid - CFR Cluj 1-4

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 06 aprilie 2024

Într-o zi specială, în meciul cu numărul 200 pentru Rapid, căpitanul Cristi Săpunaru (40 de ani) a suferit un eșec usturător, 1-4 cu CFR Cluj, înfrângere care l-a afectat serios.

Vineri, Cristi Săpunaru, simbol al Rapidului, a împlinit 40 de ani. O zi mai târziu, experimentatul fundaș central a fost trimis titular contra CFR-ului, în meciul cu numărul 200 pentru Rapid.

Aclamat de public, omagiat înainte de partidă cu un tricou personalizat, Săpunaru a ieșit trist de pe teren, Rapid fiind umilită de CFR, 1-4, după ce la cabine s-a intrat cu un neverosimil 0-4.

Cristi Săpunaru, dărâmat într-o zi specială! Cum l-au filmat camerele după Rapid - CFR Cluj 1-4

Imediat după fluierul final, Săpunaru a fost surprins așezat pe treptele dinaintea tunelului către vestiare. Vizibil afectat, căpitanul Rapidului a stat acolo minute bune, fiind consolat de colegi și adversari, inclusiv de Ciprian Deac.

La un moment dat, lângă „Săpun” s-a așezat Marian Aioani, portarul Rapidului. Înfrângerea a lăsat semne puternice în Giulești.

Etapa trecută, la 1-2 cu Universitatea Craiova, Săpunaru a fost rezervă neutilizată, în centrul apărării fiind preferați Iulian Cristea și Paul Iacob. În această seară, Iacob a fost trecut pe bancă, iar Săpunaru readus printre titulari.

În acest sezon, Săpunaru a jucat 32 de meciuri, 31 în campionat, unul în Cupă.

Mai multe știri despre Rapid - CFR Cluj 1-4:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.