Liga 1

Rapid n-a scăpat! Colecția de glume care a invadat internetul după ce CFR Cluj le-a predat fotbal giuleștenilor

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 07 aprilie 2024

Rapid a devenit ținta glumelor pe internet după eșecul usturător, 1-4, de pe teren propriu, contra celor de la CFR Cluj.

Internauții s-au întrecut în glume, pe rețelele de socializare, pe seama trupei pregătite de Cristiano Bergodi.

Cele mai multe glume s-au referit la șansele la titlu aproape nule ale Rapidului, deși după ce au învins FCSB cu 4-0, în ultima etapă a sezonului regular (30), giuleștenii păreau principala urmăritoare în lupta pentru titlu a „roș-albaștrilor”.

FOTO Cele mai amuzante meme-uri după Rapid - CFR Cluj 1-4

+16 Foto
Meme-uri după Rapid - CFR Cluj 1-4

Fanii fotbalului românesc s-au mai amuzat și de faptul că, tot sâmbătă, Petrolul a fost umilită la Ploiești de FC Voluntari cu scorul de 4-0.

Ei au remarcat și coincidența de la meciul dintre CFR Cluj și Corvinul Hunedoara, când ardelenii au fost eliminați din „sferturile” Cupei României de o divizionară secundă, tot cu un scor categoric: 4-0.

Rapid, perioadă horror! Ce echipe s-au mai prezentat atât de slab în play-off

Rapid a înregistrat al 3-lea eșec consecutiv în play-off din tot atâtea meciuri disputate. Giuleștenii au terminat duelul de pe teren propriu cu CFR Cluj cu un scor umilitor, 1-4, astfel că au ajuns la o bornă istorică negativă, atinsă în timp de câteva echipe din Superligă.

FC Argeș, Academica Cliceni, Astra Giurgiu și Poli Iași sunt celelalte echipe care au început play-off-ul cu 3 înfrângeri consecutive.

FC Argeș a atins această contraperformanță în sezonul 2021-2022, când a înregistrat un golaveraj de 2-8. Cu o stagiune în urmă (2020-2021), Academica Clinceni a avut un golaveraj de 1-7, rezultat tot din 3 eșecuri consecutive.

În sezonul 2018-2019, defuncta Astra Giurgiu, fostă campioană a României, a plecat și ea fără niciun punct din primele 3 partide din play-off, având la acea vreme un golaveraj de 0-4. Politehnica Iași a avut, la rândul ei, un parcurs la fel de catastrofal (1-5 golaveraj).

Rapid are un golaveraj de 3-8, după 3 etape din play-off, după ce a pierdut 1-4 pe teren propriu cu CFR Cluj. Golurile partidei au fost marcate de Rrahmani (81') pentru alb-vișinii și de Bârligea (4', 8', 36') și Manea (45'+1) pentru „feroviari”.

Anterior, Rapid a pierdut de fiecare dată în play-off cu scorul de 2-1, pe teren propriu cu Farul Constanța și în deplasare cu Universitatea Craiova. Precedenta victorie a „alb-vișiniilor” în campionat a avut loc în etapa a 30-a din sezonul regular, ultima, când aceștia s-au impus cu 4-0 contra rivalilor de la FCSB.

Superliga a trecut la formatul de tip play-off/play-out începând cu stagiunea 2015-2016, când titlul de campioană a României a fost adjudecat de Astra Giurgiu. Primul eșalon al fotbalului românesc se află în prezent la al 9-lea campionat în acest format.

VIDEO Rapid - CFR Cluj 1-4. Marian Aioani crede că doar jucătorii sunt responsabili pentru umilința din această seară: „Nu are nicio vină Mister că noi am jucat în halul ăsta”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.