Liga 1

Un apropiat de-ai lui Gigi Becali a făcut anunțul: „Atunci va renunța! A spus-o și el”

Gigi Becali

Articol de David Marinescu  —  Sunday, 07 April 2024

Impresarul Victor Becali (62 de ani) este convins că vărul său, Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul de la FCSB, va renunța să mai bage bani în fotbal dacă nu va câștiga titlul în Superligă și nu se va califica în competițiile europene.

În urmă cu un an, Gigi Becali a anunțat că renunță la FCSB și la aparițiile publice, dar s-a răzgândit, iar acum echipa sa este lider autoritar în Superligă.

Victor Becali: „Când n-o să mai câștige campionate și n-o să mai ajungă prin Europa va renunța! Doar nu o să bage toți banii în fotbal!”

„Cred că în momentul în care nu o să mai câștige campionatul sau nu o să mai ajungă prin Europa, cred că va renunța, că doar nu o să bage toți banii. A spus-o și el, nu o spun eu”, a declarat Victor Becali, potrivit sport.ro.

FCSB este liderul Superligii, cu 38 de puncte, având 7 peste principalele urmăritoare, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Astăzi, FCSB va găzdui pe Arena Națională derby-ul cu Universitatea Craiova, care poate fi decisiv în lupta la titlu. În cazul unei victorii, FCSB s-ar distanța la 10 puncte față de locurile 2 și 3, cu 7 etape înainte de final. Meciul începe la ora 20:30 și poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

VIDEO. Gigi Becali spune iar că vrea să renunțe la fotbal

>

„Eu nu mai dau declarații de acum. Ce câștig eu? Pentru ce? Îmi văd de treaba mea. Dacă aduce Dumnezeu biruință... Vine și Postul și oricum nu mă mai găsiți, că mă duc în peșteri și munți. Vreau să-mi văd de treaba mea. Ce câștig eu? Îmi pierd sufletul.

Vreau să dau echipa fetelor, dar nu vrea niciuna. Poate o voi da fetei mari, să-i dau acțiunile. Ele nu vor, că după aia vine presa după ele. Și nu le place. Poate îi dau acțiunile fetei mari. Apoi, poate ginerele... El e cuminte, nu-i prea place...

Dar dacă e, o să dea el declarații. Că la mine în familie nu dau femeile declarații, ci doar bărbații dau declarații. Acum o să mă ia cu discriminarea, că de ce spun că bărbații dau declarații”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.