Liga 1

L-a distrus pe titularul-surpriză din FCSB - Craiova: „Dacă se năștea la Plenița, vindea lubeniță în Piața Mare!”

+17 Foto
Jalen Blesa, în alb-albastru // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de David Marinescu  —  duminică, 07 aprilie 2024

Jurnalistul Narcis Drejan, redactor-șef la Sport Total FM și editorialist GSP, l-a ironizat pe Jalen Blesa (23 de ani) pentru prestația din prima repriză a meciului FCSB - Universitatea Craiova.

Pentru derby-ul cu FCSB din etapa 3 a play-off-ului, antrenorul Universității, Ivaylo Petev, a luat o decizie surprinzătoare.

Jalen Blesa, atacant spaniol cu doar 40 de minute jucate pentru alb-albaștri, toate în finalul sezonului regulat, a fost trimis titular în fața liderului, în timp ce Jovan Markovic și Elvir Koljic, nume mai cu rezonanță, au rămas pe bancă.

A distrus improvizația lui Ivaylo Petev: „Dacă se năștea la Plenița, Rojiște sau Tâmburești, pe Blesa l-ar fi chemat BEASĂ și vindea lubeniță”

În prima parte a meciului, încheiată cu avantaj FCSB, 2-0, Jalen Blesa a avut o prestație ștearsă, fiind neinspirat în puținele lui faze de joc.

Între reprize, jurnalistul Narcis Drejan, redactor-șef la Sport Total FM și editorialist GSP, nu l-a menajat pe vârful transferat de Craiova de la FC Prishtina din Kosovo.

„Dacă se năștea la Plenița, Rojiște sau Tâmburești, pe Blesa l-ar fi chemat BEASĂ și vindea lubeniță în Piața Mare din Craiova! Așa, omul e spaniol și furano banii!”, a scris Drejan pe contul personal de Facebook.

„Furano bani” este o sintagmă folosită de Nicolo Napoli, actualul director tehnic de la FCU Craiova, la adresa oficialilor din clubul lui Adrian Mititelu, înainte ca italianul să revină în Bănie.

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.