Tenis

Sorana Cîrstea, la 34 de ani » Petrecere alături de Luana Rednic + Ce mesaj i-a dat Alexandru Țiriac

Articol de Andra Mocanu  —  Sunday, 07 April 2024

Sorana Cîrstea a împlinit azi 34 de ani. Și a fost felicitată de Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic. Dar și de Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac.

Jucătoarea de tenis și-a aniversat azi ziua de naștere. Și a primit felicitări pe Instagram de la doi dintre apropiații ei.

FOTO. Sorana Cîrstea a împlinit 34 de ani

Primul care i-a scris a fost Alexandru Țiriac, cu care ar avea o relație. Acesta a postat pe Instagram un mesaj amuzant și o poza cu Sorana: „La mulți ani pentru cei 23 de ani! Cu plăcere pentru flori”.

Ulterior, și Luana Rednic a felicitat-o pe Sorana. Cele două sunt bune prietene și au sărbătorit împreună aniversarea sportivei. „Felicitări unei fete fantastice! La mulți ani, Sorana!”, a scris fiica lui Mircea Rednic.

Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA

La începutul lunii, Sorana Cîrstea a coborât 5 locuri în clasamentul WTA, de pe 24 pe 29. Sorana n-a reușit să-și apere punctele obținute anul trecut la Miami, când a ajuns până în semifinalele turneului de 1.000 de puncte.

La ediția din 2024 a Miami Open, Cîrstea a fost învinsă în „optimi” de Danielle Collins (30 de ani, #22 WTA), scor 4-6, 2-6. Ea a primit un cec în valoare de 101.000 dolari și 120 de puncte WTA. Sorana are în acest moment 1748 puncte.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.