Liga 1

Pe scările Arenei Naționale, Dumitru Dragomir a dezvăluit cine l-a impresionat în FCSB - Craiova

+29 Foto
Dumitru Dragomir

Articol de Daniel Grigore, Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  Sunday, 07 April 2024

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a asistat la FCSB - Universitatea Craiova 2-0, apoi a tras concluziile pe scările Arenei Naționale.

„S-au bătut singuri. N-au putut. Craiova nu e echipă care să ia campionatul, dar nici rea. Pe viitor pot face o echipă bună, să știți”, a spus „Oracolul” despre formația lui Ivaylo Petev.

Pe scările Arenei Naționale, Dumitru Dragomir a dezvăluit cine l-a impresionat în FCSB - Universitatea Craiova

Dragomir a avut și câțiva remarcați în derby-ul dintre primele două clasate: pe stoperii gazdelor, Chiricheș și Ngezana, plus atacantul David Miculescu, pe care fostul șef al LPF l-a „poreclit” Minculescu.

>

„Steaua a jucat bine, a avut axul terenului bine pus la punct.

Cei 2 fundași centrali au jucat foarte bine, mi-a plăcut cum a jucat și «Minculescu» din punct de vedere tactic. Tavi Popescu n-a spart gura târgului. Apărarea bună.

Îmi pare rău că cei de la Craiova s-au bătut singuri. Fotbalul nu a fost la un nivel foarte ridicat. Mă așteptam la fotbal bun. Pe viitor cred că va fi mai bine”, a spus Dragomir.

El crede că nu mai există dubii cu privire la viitoarea campioană: „FCSB campioană, da. Categoric. Fără probleme”. După victoria din această seară, roș-albaștrii au 10 puncte avans față de Universitatea Craiova și CFR Cluj și 13 peste Rapid. Rămân 7 etape de jucat din play-off.

Mai multe știri despre FCSB - Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.