Liga 1

Cârțu l-a făcut praf pe Petev: „Hai, ce dracu'! Mă ia de cap când văd experimentele ăstuia” » Ce îi reproșează

+29 Foto
Sorin Cârțu

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 08 April 2024

Sorin Cârțu, fost președinte la Universitatea Craiova, a comentat înfrângerea cu FCSB, 0-2, în derby-ul etapei a treia din play-off-ul Superligii.

Rămas aproape de olteni, Sorin Cârțu a criticat în termeni duri prestația jucătorilor lui Ivaylo Petev în meciul de pe Arena Națională. Și s-a luat și de deciziile tactice ale antrenorului bulgar.

Concluziile lui Sorin Cârțu după 0-2 cu FCSB

„Rămânem datori de fiecare dată. Mie jucătorii nu mi-au lăsat impresia în vreun moment că pot lua cele trei puncte. Nu am fost pregătiți. Nu mi-au dat impresia că sunt conectați la miza partidei.

FCSB a arătat diferit în repriza a doua. Dar nu poți să știi dacă a fost o schimbare în atitudinea jucătorilor noștri sau poate FCSB s-a retras pentru a conserva rezultatul. Am avut 68% posesia în repriza secundă, dar primul șut periculos a venit în minutul 72. Bine, nu am avut nici trei jucători care contează foarte mult: Mitriță, Bancu și Screciu. Dacă era Mitriță și juca bine... Ne-a prins și prost, după dezamăgirea din Cupă.

Era greu. Nu vedeam echipa asta să se schimbe la 180 de grade după meciul cu Oțelul. Aia e dezamăgirea mare, că nu ne-am calificat. Cu FCSB e greu.

Când joci cu o echipă care ți-a dat 8 goluri în sezonul ăsta, iar tu nu i-ai dat niciun gol... Tu vrei să-i iei fața în campionat? Hai, ce dracu'! Despre ce vorbim? Noi sperăm la campionat... Hai să ne revenim, să nu pierdem la Farul, să batem la Sepsi. Și după să începem returul.

Și a fost vorba și de decizia ăstuia. La meciul cu Oțelul îl bagă pe Soiri, care nu jucase de două luni, acum îl bagă pe Blesa. Nu am înțeles așa ceva! Nu joc de la început cu Markovic? Frate, fă o echipă... El tot face experimente. Înnebunesc, nu alta. Nu știu cum gândește, ce analize face... Mă ia cu capul”, a spus Sorin Cârțu la PrimaSport.

VIDEO. George Cîmpanu: „Am venit aici cu gândul să câștigăm, normal că suntem dezamăgiți”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.