Liga 1

Transfer SF încercat de Gigi Becali » El e atacantul dorit: 18 reușite stagionale într-un campionat de top din Europa

Rafa Mujica (25 de ani) este atacantul pe care Gigi Becali a pus ochii în tentativa de a ajunge în grupele Ligii Campionilor

Articol de Romeo Ene  —  Monday, 08 April 2024

FCSB este aproape campioană, iar Gigi Becali (65 de ani), patronul echipei, se gândește deja la o eventuală calificare în grupele Ligii Campionilor. Duminică, după victoria cu Universitatea Craiova, patronul și-a manifestat interesul pentru 5 jucători. Printre ei se numără și un atacant din prima ligă portugheză.

Gigi Becali a recunoscut că a demarat discuțiile pentru a-i aduce la FCSB pe Denis Alibec și pe Louis Munteanu. Între timp, impresarul Florin Vulturar tatonează și o pistă din afară.

Rafa Mujica (25 de ani) este atacantul pe care Gigi Becali a pus ochii în tentativa de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, conform Fanatik. Vârful spaniol evoluează pentru Arouca, locul 7 din Portugalia și este al treilea golgheter al campionatului, cu 18 goluri. El are și 3 assist-uri.

Rafa Mujica, prima țintă de Liga Campionilor pentru Gigi Becali

Rafa Mujica este la al doilea sezon în care evoluează pentru Arouca. El a avut o prestație extraordinară sâmbătă, în partida Braga - Arouca 0-3. Atacantul a înscris o „dublă” și i-a atras atenția patronului de la FCSB.

Rafa Mujica (dreapta), atacantul dorit de Becali la FCSB, foto: Imago Images

Mujica are un CV impresionant. El a evoluat pentru Barcelona B, Las Palmas, Cornella, Leeds, Extremadura, Villarreal și Arouca. Contractul atacantului cu Arouca expiră în iunie 2025.

În primul sezon la Arouca, atacantul spaniol a punctat de 8 ori în 27 de meciuri. În cele din urmă, vârful „a explodat” în actualul sezon. El a înscris de 18 ori în 27 de partide și valorează 5 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Duminică, după FCSB - Universitatea Craiova 2-0, patronul roș-albaștrilor a intrat în direct și și-a manifestat interesul pentru 5 jucători, printre care și Otele, de la CFR Cluj. Luni, a doua zi, Varga a anunțat public cât trebuie să plătească patronul pentru jucătorul clujenilor.

„Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem”, a declarat Varga, pentru sursa citată.

7.000 de euroeste salariul lunar al lui Rafa Mujica, potrivit portughezilor de la Record. Clauza de reziliere ar fi de 10 milioane de euro

VIDEO. Cele mai spectaculoase goluri marcate de Rafa Mujica

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.