Liga 1

Florinel Coman, taxat după ce a anunțat că vrea să plece: „Fotbalul tău nu face cu ochiul cuiva”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 08 April 2024

După FCSB - CSU Craiova 2-0, Florinel Coman (25 de ani) a spus că vrea să plece. Dar Basarab Panduru crede că i-ar fi greu să prindă un transfer.

„Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal”, a spus Florinel Coman, care, potrivit lui Adi Ilie, ar fi dorit de Borussia Monchengladbach, locul 11 în Bundesliga. Însă Basarab Panduru crede că extremei roș-albastre i-ar fi greu să plece.

Reacția lui Basarab Panduru după ce Florinel Coman a spus că vrea să plece de la FCSB

„În acest moment, Florinel Coman face ce vrea la FCSB, dar face bine. Ajută echipa. S-ar putea ca aceste multe goluri să atragă atenţia cuiva. Însă fotbalul acesta nu cred că face cu ochiul cuiva.

Poate acolo, dacă pleacă, joacă altceva. Am văzut la naţională că joacă altceva, dar când se întâmplă asta, e schimbat în minutul 45 sau în minutul 60. Acel stil de joc altfel, cu venit înapoi, nu mai produce nimic în atac. Se transformă în jucătorul pe care-l vrem toţi, pe care-l vor şi cei din străinătate. Vine, ajută în apărare, bagă alunecare. Dar pe faza de atac nu mai are nicio realizare.

Dacă va găsi o echipă care să-i permită să facă aşa ca la FCSB, va da goluri şi acolo, dar mi-e greu să cred, pentru că pe afară nimeni nu aleargă pentru tine, aşa că trebuie să alergi tu”, a spus Panduru la OrangeSport.

Un meci prost făcut de mine, jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren, dar Dumnezeu... ce pot spune, m-a făcut să marchez. Așa a fost, un meci foarte slab, mai ales prima repriză. M-au ajutat colegii, jocul echipei a fost foarte bun, am verticalizat, am cerut mingea în profunzime.

Ca echipă, prima repriză a fost foarte bună. Nu am câștigat multe dueluri, nu am fost ca la meciurile trecute. La primul gol a fost greșeală de portar.

- Florinel Coman

VIDEO. Florinel Coman: „Suntem foarte aproape de a fi campioni, însă nu intrăm în vacanță”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.