Liga 1

Imagini șocante! Un dinamovist a fost agresat de mai mulți susținători ai Oțelului

+17 Foto
Foto: Facebook

Articol de Emanoil Ursache  —  luni, 08 aprilie 2024

Un fan al lui Dinamo a fost agresat de mai mulți susținători ai Oțelului pe o stradă din Galați, luni, în ziua meciului dintre cele două formații.

  • Oțelul - Dinamo se dispută luni, de la ora 20:30, pe stadionul Oțelul, în etapa #3 a play-out-ului Superligii. Meciul este liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange 1.

Suporterul „câinilor” a fost oprit pe o trecere de pietoni de câțiva fani ai Oțelului. Dinamovistul purta un tricou cu mesajul „Doar Dinamo București”, care i-a fost rupt și dat jos de gălățenii respectivi.

+17 Foto
Fanul lui Dinamo, agresat de suporterii Oțelului / Foto: Facebook

Imaginile respective au fost filmate și postate pe rețelele sociale de un suporter al Oțelului Galați cu mesajul „În Galați doar Oțelul contează”.

„Dă-ți tricoul jos! Trage-l de pe tine! Trage tot de pe tine. N-ai ce căuta cu Dinamo aici”, i-au strigat agresorii victimei. În tot acest timp, dinamovistul a fost bruscat, iar fanii Oțelului i-au rupt în cele din urmă tricoul.

Veste de impact primită de Dinamo în ziua meciului cu Oțelul Galați

Dinamo a primit o veste importantă în ziua meciului cu Oțelul Galați, din etapa #3 a play-out-ului Superligii. Luni a avut loc un nou termen în dosarul de reorganizare judiciară a clubului.

Diego Fabbrini (33 de ani), fostul mijlocaș al „câinilor”, a contestat în mai multe rânduri aprobarea planului de reorganizare modificat al lui Dinamo, însă a pierdut de fiecare dată. Luni a avut loc un nou termen în acest proces de care depinde ieșirea clubului alb-roșu din insolvență.

Instanța a programat următorul termen la data de 14 octombrie 2024. Așadar, dinamoviștii au două variante, așa cum au confirmat oficialii grupării. Ori așteaptă până atunci un verdict, ori acționarii Red&White vor plăti datoriile rămase (aproximativ un milion de euro), din dosarul de insolvență și vor putea solicita un nou termen. În cazul în care Dinamo va plăti sumele rămase, clubul va putea ieși din insolvență mai devreme.

VIDEO „Câinii” au ajuns la Galați, înaintea partidei cu Oțelul de mâine

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.