Liga 1

Adrian Mititelu, surprins în lojă alături de alt antrenor: „De ce să îl deranjeze pe Trică?”

Adrian Mititelu

Articol de Emanoil Ursache  —  luni, 08 aprilie 2024

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a reacționat după ce a fost văzut alături de Marius Croitoru la revenirea lui Eugen Trică pe banca oltenilor din deplasarea cu Poli Iași (0-0).

Mititelu a explicat că Trică nu are niciun motiv să fie îngrijorat pentru postul său sau să se supere, deoarece și el a fost prezent la un meci al celor de la FCU, când altcineva îi antrena pe olteni.

Explicațiile lui Adrian Mititelu

El a precizat, de asemenea, că îl leagă doar o relație de prietenie cu Marius Croitoru, chiar dacă plecarea antrenorului de la FCU Craiova a fost una „cu cântec”.

„Marius Croitoru este prietenul meu. El a vrut să vadă meciul şi l-am chemat la noi la lojă. El locuieşte în Bacău, aproape de Iaşi, la o oră cu maşina.

A fost un meci de prima ligă în care a jucat fosta lui echipă. Chiar dacă am zis anumite lucruri când a plecat de la FC U Craiova 1948, m-am împăcat ulterior cu el.

De ce să îl deranjeze pe Trică? Şi el a venit la meci la Craiova când era altcineva antrenor”, a declarat Adrian Mititelu, conform primasport.ro.

Remiză albă între Poli Iași și FCU Craiova

Poli Iași - FCU Craiova, partidă contând pentru etapa a 3-a din play-out-ul Ligii 1, s-a terminat cu o remiză albă (0-0).

În urma acestui rezultat, Poli Iași (18 puncte) și FCU Craiova (17 puncte) rămân pe locurile 13 și 14 de baraj. Dacă Dinamo (locul 15, 16 puncte) o învinge astăzi, de la 20:30, pe Oțelul la Galați, oltenii vor ajunge pe poziție retrogradabilă direct.

VIDEO Adrian Mititelu iese la atac după declarațiile fiului său: „Sunt subminat de unii care se trezesc la 12! Vrea să conducă el, sau să facă vreo manevră cu Rotaru”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.