Liga 1

Dorinel Munteanu, după ce a răpus-o pe Dinamo: „Nu dau sfaturi, dar...”

+42 Foto
Dorinel Munteanu, în Oțelul - Dinamo // sursă foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Daniel Grigore, Raed Krishan (video)  —  Monday, 08 April 2024

Dorinel Munteanu (55 de ani) s-a arătat mulțumit de prestația elevilor lui contra lui Dinamo, în etapa a 3-a a play-out-ului. Gălățenii s-au impus la limită, 1-0, și au doar 1 punct sub UTA, liderul seriei.

În ultimul minut al prelungirilor din Oțelul - Dinamo, pe contraatac, gălățenii au dat lovitura prin Răzvan Tănasă. A fost un gol al descătușării pentru cei aproape 10.000 de suporteri ai gazdelor.

La final, antrenorul Oțelului, Dorinel Munteanu, s-a arătat mulțumit de felul în care au arătat elevii lui.

Dorinel Munteanu, după Oțelul - Dinamo 1-0: „Victorie pe deplin meritată!”

„A fost un joc foarte greu. Am stat foarte bine tactic, am fost agresivi, am lăsat foarte puține șanse adversarilor să ne pună poarta în pericol. Ne-am creat 2-3 ocazii clare, cred că victoria este meritată.

Sunt fericit și pentru publicul care a plecat acasă mulțumit. Chiar dacă am marcat în minutul 90+3, este o victorie pe deplin meritată și felicit echipa, suporterii noștri, Galațiul.

Tănasă trebuie să marcheze mai mult. Nu am avut timp să-l felicit, nu prea îi felicit, să nu li se urce la cap. Merită felicitări toți care au intrat pe parcurs, care au început jocul, pentru că am stat foarte bine atât tactic, cât și mental”, a afirmat Dorinel la DigiSport.

Dorinel nu a depășit în totalitate ratarea play-off-ului. Totuși, pare optimist față de ce urmează la Galați.

„Din păcate, nu ne-am atins obiectivul de a fi în play-off. Dacă aveam mai mult timp vara trecută să omogenizez echipa, să știe ce vreau de la ei, poate acum am fi fost în altă parte.

Dar este OK, s-a văzut un progres constant la echipă în randament, agresivitate, într-un fotbal modern. Jucătorii mei au potența fizică să joace din minutul 1 până în minutul 90”, a spus Dorinel, încântat de efectele cantonamentului de iarnă pe care l-a desfășurat la munte, în România, la Vatra Dornei.

Echipa este pregătită bine, toți jucătorii au reacționat fantastic la acea săptămână foarte grea (n.r. - pregătirea la Vatra Dornei). Eu cred că o perioadă de 10 zile nu ar strica niciuneia dintre echipele din România, să meargă la munte pentru a-și încărca bateriile.

Nu dau sfaturi, dar eu cred că jucătorul român este foarte talentat, dar trebuie pus puțin la muncă.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

VIDEO. Concluziile luI Cristi Munteanu după Oțelul - Dinamo

>

Mai multe știri despre Oțelul - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.