Liga 1

Fostul antrenor al lui Dinamo îl contestă pe Zeljko Kopic: „N-ai cum! Nu există că nu te gândești”

+42 Foto
Zeljko Kopic, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 09 aprilie 2024

Vasile Miriuță (55 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, l-a criticat pe Zeljko Kopic (46 de ani) pentru felul în care au abordat „câinii” ultima fază a meciului din deplasare cu Oțelul Galați, pierdut 0-1, când Răzvan Tănasă (20 de ani) a înscris golul victoriei.

Dinamo nu se regăsește în play-out, acolo unde nu a obținut nicio victorie în primele trei meciuri. După un final de sezon regulat entuziasmant, dinamoviștii au început rău în play-out, iar unii dintre jucători au renunțat deja la gândul că se vor salva direct și se concentrează pe baraj.

Vasile Miriuță nu-și explică golul primit de Dinamo: „Au făcut o mare neglijență”

Vasile Miriuță a explicat ce s-a întâmplat la ultima fază a meciului, în minutul 90+3, atunci când gălățenii au scăpat pe un contraatac letal, care s-a transforamat în gol. El nu a înțeles felul în care „câinii” s-au apărat și au plecat acasă fără punct.

„Au făcut o mare neglijenţă. Şi tu de pe bancă, dau un exemplu acum, Kopic, antrenor. La ultima fază, 0-0, trebuie să ne organizăm mai bine, îi aşezi mai bine pe cei care sunt pe respingere.

E inexplicabil să te prindă pe contraatac, la ultima fază! N-ai cum! Trebuie să te gândeşti la orice! Nu există că nu te gândeşti, te gândeşti la orice”, a precizat Miriuță, la Prima Sport.

Vasile Miriuță

Situația lui Dinamo este din ce în ce mai complicată în Superliga. „Câinii” sunt pe 15, loc direct retrogradabil, cu 16 puncte, la 4 de Voluntari, ocupanta primului loc ce asigură menținerea directă. Pentru Dinamo urmează duelul de pe teren propriu cu Poli Iași, care va avea loc duminică, 14 aprilie.

„Câinii” așteaptă marți o reducere din partea Comisiei de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal în legătură cu suspendarea de 4 etape după inciedentele de la meciul cu UTA Arad.

VIDEO. Dinamoviștii, apostrofați de galerie după 0-1 cu Oțelul

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.