Campionate

Cristiano „a luat foc”! Gata să-l pocnească pe arbitru cu pumnul!

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 09 aprilie 2024

Cristiano Ronaldo (39 de ani), căpitanul lui Al-Nassr, a primit cartonaș roșu direct în a doua semifinală a Supercupei din Arabia Saudită. Frustrat că Al-Hilal conducea cu 2-0, portughezul i-a dat două coate unui adversar, l-a amenințat apoi pe arbitru cu pumnul în aer și le-a răspuns ironic fanilor care-l fluierau.

UPDATE: Potrivit cotidianului saudit Al-Riyadiya, Cristiano Ronaldo va primi 2 etape de suspendare și va fi amendat cu 20.000 de riali, după cartonașul roșu luat în meciul cu Al-Hilal (1-2), din semifinalele Supercupei Arabiei Saudite.

Cristiano Ronaldo a mai ratat un trofeu în Arabia Saudită. Atacantul portughez a părăsit Supercupa în semifinale, după 1-2 cu Al-Hilal, liderul și viitoarea campioană.

Furios și, în același timp frustrat, pentru că nu avusese nicio realizare în 86 de minute, CR7 a atacat nervos un adversar în marginea terenului, lovindu-l de două ori cu cotul. Totul din cauză că fundașul Ali Al-Bulaihi nu dorea să-i dea mingea ca să repună repede de la margine!

Cristiano și atacul brutal la adversar în Supercupa Arabiei Saudite

Avertizat deja din prelungirile primei reprize pentru proteste, căpitanul lui Al-Nassr a fost eliminat de arbitrul Al Hoaish. Și nu cu un al doilea avertisment, ci cu un cartonaș roșu direct, pentru brutalitate!

VIDEO. Cristiano Ronaldo, gata să-l lovească pe arbitru cu pumnul

>

Era 0-2 și Al-Nassr avea șanse infime să mai evite eliminarea din competiție. Cristiano a acceptat cu greu decizia centralului și i-a reproșat acestuia că a fost provocat de adversar. Mai mult, după expulzare, Ronaldo i-a arătat pumnul arbitrului, a vrut chiar să îl lovească cu mingea.

Dar a renunțat, și apoi i-a aplaudat ironic pe fanii rivalei și pe Al Hoaish, a continuat să protesteze înainte de a-și scoate banderola de pe braț și a părăsi terenul.

A opta eliminare directă a lui CR7

A fost prima eliminare de când s-a transferat în Golf și primul „roșu" direct după cinci ani și aproape 7 luni. Pe 19 septembrie 2018, Cristiano era trimis la vestiare la 0-0, în minutul 29 al meciului cu Valencia, câștigat în grupele Ligii Campionilor de Juventus (2-0).

Fără eliminare la echipa națională!

În întreaga sa carieră, la club și la echipa națională, Ronaldo mai primise 11 cartonașe roșii, dintre care opt fără a fi precedate de un avertisment: trei în LaLiga, două în Premier League, unul în Cupa Regelui și cel din Ligă, amintit mai sus. La care se adaugă 4 după cumularea a două "galbene". În total, Cristiano Ronaldo a fost eliminat de 12 ori la echipele de club și niciodată la națională!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.