Liga 1

Alibec sau Louis Munteanu? » Rusescu, în rolul lui Becali: pe cine ar alege dintre cei doi atacanți

Raul Rusescu, în platoul Gazetei Sporturilor / foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Alexandru Barbu  —  marţi, 09 aprilie 2024

Raul Rusescu a vorbit în termeni laudativi despre Denis Alibec și Louis Munteanu, atacanții despre care Gigi Becali a declarat că dorește să-i aducă la FCSB în această vară. „Dacă ar fi să aleg unul singur, l-aș alege pe Munteanu”, a precizat expertul GSP Live.

După victoria cu Universitatea Craiova (2-0), Gigi Becali a anunțat că vrea să facă 5 transferuri pentru a ataca grupele Champions League. Printre numele rostite, doi atacanți: Denis Alibec, 33 de ani, acum în Qatar, la Muaither, și Louis Munteanu, 21 de ani, „vârf” împrumutat de Fiorentina la Farul în precedentele două sezoane.

VIDEO. Raul Rusescu: „Mi-ar plăcea să-i văd la Steaua pe Louis Munteanu și Denis Alibec”

>

„E plauzibil ca Louis Munteanu să vină la FCSB. Hai să privim lucrurile din perspectiva lui Gigi Becali. Când a rostit acele nume, a și argumentat. Dacă vrea să facă bani, trebuie să investească prima dată, așa a spus.

Sunt convins că Louis Munteanu e o țintă, îmi place, l-aș vedea la Steaua. Chiar dacă ratează uneori prea mult, asta se reglează ușor, prin antrenament. N-a avut o problemă acum două etape când a reușit acea dublă superbă cu Rapid (n.r. - Rapid - Farul 1-2 în prima rundă din play-off)”, a declarat Rusescu la GSP Live.

De asemenea, Rusescu ar fi curios să-l vadă din nou pe Alibec în tricoul FCSB. Denis a evoluat pentru roș-albaștri în perioada ianuarie 2017 - iulie 2018.

Ar fi interesant să-l vedem pe Denis înapoi la Steaua, să facă ce nu a reușit prima oară. Au trecut niște ani peste el. Cu o pregătire bună se pune rapid pe picioare. Dintre toți jucătorii vehiculați la FCSB, el e singurul care știe ce înseamnă tricoul ăla, care e greu”, a mai spus Rusescu.

Louis Munteanu e favoritul lui Raul Rusescu

Provocat să aleagă unul dintre Munteanu și Alibec, Rusescu a mers pe prima variantă: „Pe Louis Munteanu l-aș alege, dacă ar fi să aleg doar unul. E mai tânăr, are calitățile necesare să devină un mare atacant la Steaua”.

  • Pe parcursul ediției curente, Munteanu (1,5 milioane cotă de piață pe Transfermarkt) a marcat de 8 ori și a reușit 3 pase decisive în 29 de apariții (toate competițiile oficiale).
  • În actuala stagiune, Alibec (0,8 milioane cotă de piață) a reușit 7 goluri și 4 assisturi în 24 de meciuri (toate competițiile oficiale).
  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.