Liga 1

Mihai Stoica, „cucerit”: „E altă categorie de fotbalist!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, este foarte multumit de prestațiile reușite de Siyabonga Ngezana (26 de ani) și Vlad Chiricheș (34 de ani), fundașii centrali ai liderului din Superliga.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 09 aprilie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, este foarte mulțumit de prestațiile lui Siyabonga Ngezana (26 de ani) și Vlad Chiricheș (34 de ani), fundașii centrali ai liderului din Superliga.

Ngezana și Chiricheș au fost integraliști în victoria categorică a celor de la FCSB în fața Universității Craiova, scor 2-0, în runda #3 a play-off-ului. Au făcut un joc solid și au protejat poarta lui Ștefan Târnovanu.

Mihai Stoica a remarcat jocul lui Ngezana din acest meci, dar și partidele bune făcute în restul sezonului. Acesta crede că, odată cu revenirea lui Chiricheș, Ngezana și-a ridicat și el mult nivelul.

Mihai Stoica vorbește la superlativ despre Vlad Chiricheș: „A jucat contra ălora mari”

„Ngezana a fost o achiziţie foarte reuşită, sper să termine campionatul aşa cum a jucat până acum. El a avut evoluţii remarcabile, e un jucător cu calităţi fizice ieşite din comun şi care munceşte mult, vrea să-şi îmbunătăţească prestaţiile. Acum, lângă Chiricheş, e mai uşor de jucat.

Eu am spus că vom avea un câştig mare când revine Chiricheş, mulţi au fost reţinuţi şi ştiu cât de mult mişto s-a făcut, cum am fost luat peste picior. Vlad Chiricheş e altă categorie de fotbalist.

El a jucat contra ălora mari, una e să joci contra lui Ibrahimovic, Immobile, iar alta e să zici dacă ai fost şi tu acolo. Când un jucător semnează cu o echipă de Serie A şi i se dă banderola...”, a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Nu doar că am fost în control, dar am și avut multe ocazii. Noi am câștigat acest meci fără Olaru. Nu l-am văzut niciodată așa slab. Mai avea puțin și era schimbat. Nu se poate să dai toate mingile la adversar! Nu știu ce s-a întâmplat cu Olaru, nu pot să-mi dau seama. A dat prea multe mingi la adversari. Nu ai voie așa ceva la mine! Dacă era altul... Din respect nu l-am schimbat. Dacă la mine faci așa și pierzi mingea, la revedere!
- Gigi Becali, finanțator FCSB

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.