Liga 1

Radu Naum dezvăluie o scenă incredibilă! Conflict fizic între Kopic și un fotbalist al lui Dinamo: „I-a despărțit Colceag”

Zeljko Kopic, antrenor Dinamo/ foto Imago Images

Articol de David Marinescu  —  Tuesday, 09 April 2024

Dinamo a pierdut cu Oțelul, scor 0-1, iar apele ar fi tulburi la clubul bucureștean. După partida de la Galați, între antrenorul Zeljko Kopic și portarul Adnan Golubovic ar fi existat un conflict.

Ei ar fi fost despărțiți de Sorin Colceag, antrenorul secund de la Dinamo, potrivit lui Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport, și editorialist GSP.

„Am informații că s-au împins Golubovic și Kopic după meci, i-a despărțit Colceag. Mi-a spus cineva din interiorul echipei, nu cred că a inventat așa ceva”, a spus Radu Naum în direct, la emisiunea pe care o moderează.

Zeljko Kopic, după Oțelul - Dinamo 1-0: „Trebuie mai multă calitate în atac”

După meciul pierdut la ultima fază cu Oțelul, Kopic a criticat deciziile luate de elevii lui în preajma porții adverse. Dinamo e pe locul 15 în Liga 1, direct retrogradabil.

„Cred că am controlat cea mai mare parte a meciului, am fost OK defensiv, nu le-am lăsat multe ocazii. Trebuia să fi reacționat mai bine în unele faze, dar am avut energia și atitudinea de a ataca până în ultimele minute. Am făcut totul să câștigăm, dar din păcate am primit gol în ultimele minute pentru al doilea meci la rând.

Este greu, dar sunt multe aspecte pozitive pe care trebuie să construim pentru meciurile următoare. În final trebuie să rămâi concentrat, dar nu mai avem ce face. Trebuie să analizăm și să construim pe aspectele pozitive de astăzi.

Am avut câteva ocazii, dar trebuie să demonstrăm mai multă calitate în acțiunile ofensive. Este o problemă pe care o avem de multă vreme, lucrăm la asta. Trebuie să fim mai periculoși. Totul este în continuare în mâinile noastre. Următorul meci este foarte important, trebuie să ne pregătim cât mai bine posibil și să atacăm cele 3 puncte.

Cu un rezultat bun ne vom afla din nou într-o situație bună. Trebuie să muncim și avem nevoie poate de puțin noroc pentru ca lucrurile să meargă în favoarea noastră”, a concluzionat Kopic la DigiSport.

VIDEO. Dinamoviștii, apostrofați de galerie după 0-1 cu Oțelul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.