Liga 1

Ioan Andone, șocat în timpul unui meci din Superliga: „Puteam paria două milioane de euro!”

Mircea Lucescu, alături de Ioan Andone

Articol de Adrian Duţă  —  Tuesday, 09 April 2024

Ioan Andone a urmărit Rapid - CFR Cluj 1-4 și nu i-a venit să creadă că ardelenii conduceau cu 4-0 la pauză în Giulești.

CFR Cluj venea după umilința cu Corvinul Hunedoara din Cupa României, scor 0-4, meci pe care Andone l-a văzut de pe stadion. Iar fostul antrenor din Gruia a rămas șocat de transformarea echipei în doar câteva zile.

Ioan Andone: „Nu puteam să cred că CFR Cluj are 4-0 la pauză cu Rapid”

„Ce a putut să facă CFR-ul e incredibil, nu mă așteptam să câștige așa cu Rapid. La Hunedoara a jucat groaznic. Nu puteam crede că CFR conduce cu 4-0 la pauză la Rapid acasă. S-a transformat echipa, au avut altă atitudine.

Puteam paria două milioane de euro că nu va conduce CFR cu 4-0 la pauză la Rapid acasă. Cum să te bată Corvinul cu 4-0? Îți dă un gol la întâmplare, te bate la un gol, mai înțeleg, dar cum să mai dea 3 goluri în repriza a doua?”, a declarat Ioan Andone la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ioan Andone: „Credeam că Rapid e candidată la titlu”

Ioan Andone, fost antrenor și la Rapid, a rămas surprins de parcursul giuleștenilor în play-off. După 4-0 cu FCSB în ultima etapă din sezonul regular, Rapid a pierdut 3 meciuri la rând, în primele 3 etape din play-off, și a căzut pe locul 4, la 13 puncte de liderul FCSB.

„Rapidul e Rapid, dar nu mă așteptam chiar la asta. Credeam că e candidată la titlu. Uite ce transformare. Lot valoros, același antrenor, și a pierdut 3 meciuri la rând. Uite ce greșeli se fac și acolo. Iar jucătorii sunt buni. Bergodi ar trebui să facă ceva, nici măcar un egal nu a obținut în meciurile astea”, a declarat Ioan Andone, potrivit sursei menționate.

VIDEO. Cristi Dulca, la GSP Live: „Nu mă așteptam ca Rapidul să joace așa după meciul cu FCSB. Problemele de acolo pleacă din vestiar”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.