Liga Campionilor

Ce meci, ce show! Reveniri de senzație și 5 goluri între PSG și Barcelona. Totul se decide la retur

+8 Foto
PSG - Barcelona/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 10 aprilie 2024

PSG a pierdut acasă cu Barcelona, scor 2-3, în prima manșă din „sferturile” Ligii Campionilor.

A doua seară a „sferturilor” Champions League a continuat nebunia începută în prima. Cel puțin asta s-a întâmplat pe „Parc des Princes”, unde PSG și Barcelona au făcut show total. Prima repriză a fost săracă în goluri, deși au fost ocazii.

+8 Foto
Cele mai tari imagini de la PSG - Barcelona/ foto Imago Images

Primul care a fost la un pas de gol a fost Lewandowski, însă lovitura lui de cap a fost respinsă de pe linia porții de Nunes. Donnarumma ieșise greșit, o problemă pe care a avut-o și mai târziu. Barcelona a fost mai bună, mai activă și mai tăioasă în prima parte. Astfel că golul era inevitabil.

Raphinha a deschis scorul în minutul 37, cu poarta goală. Yamal centrase cu exteriorul, Donnarumma a ieșit mult și a respins din fața lui Lewandowski, dar doar până la Raphinha. Brazilianul a marcat astfel primul lui gol în Champions League.

Show total în repriza a doua din PSG - Barcelona

Dacă prima repriză a fost bună, a doua a fost fantastică și a adus aminte de ce s-a întâmplat la Real Madrid - Manchester City 3-3. Asta pentru că PSG a revenit în doar 3 minute, la startul părții a doua.

Primul a lovit Dembele, care a tras năprazsnic sub bară, la colțul scurt, din unghi. Nicio șansă pentru Ter Stegen, fostul lui coechipier l-a executat cu piciorul stâng.

În minutul 51, Vitinha a făcut 2-1 pentru parizieni. A venit lansat din spate și a profitat de pasa pe culoar a lui Fabian Ruiz. A trimis din prima, la colțul lung, Ter Stegen din nou spectator. Și revenire în 3 minute. PSG putea da lovitura după alte 4 minute, dar șutul lui Barcola a zguduit transversala.

Barcelona cu golurile, PSG cu barele

Barcelona s-a trezit din pumni și a reușit la rândul ei o remontada. Abia intrat pe teren. Pedri a dat o pasă lungă de maestru pentru Raphinha, mutat în dreapta după ieșirea lui Yamal. Brazilianul a tras perfect din voleu, la colțul lung, din prima, iar Donnarumma a fost la rândul lui spectator.

Spectacolul a continuat cu bara lui Dembele și golul lui Christensen. Danezul a punctat cu capul, la o centrare din corner. Donnarumma, din nou indecis, a fost surprins după ce voia inițial să iasă. PSG a atacat fără succes pe final, totul se decide în retur.

FINAL. PSG - Barcelona 2-3

  • Aici live + statistici
  • Au marcat: Dembele 48, Vitinha 51 / Raphinha 37, 62, Christensen 77
  • Barcelona a început mai bine și a avut o ocazie uriașă, prin Lewandowski. Lovitura lui de cap a fost scoasă de pe linia porții de Nunes
  • Raphinha a deschis scorul cu poarta goală, după o respingere greșită a lui Donnarumma. Yamal centrase cu exteriorul pentru Lewandowski, însă portarul lui PSG a ajuns primul la minge. Insuficient de repede pentru a putea respinge corect.

+8 Foto
Cele mai tari imagini de la PSG - Barcelona/ foto Imago Images

PSG - Barcelona, echipe de start

PSG: Donnarumma - Marquinhos, L. Hernandez, Beraldo, N. Mendes - Lee, Vitinha, F. Ruiz - Dembele, Asensio, Mbappe
Rezerve: Navas, Tenas - Ugarte, G. Ramos, Danilo, Kolo Muani, Soler, Barcola, Zaire-Emery, Skriniar, Mayulu, Zague
Antrenor: Luis Enrique

Barcelona: Ter Stegen - Kounde, Araujo, Cubarsi, Cancelo - S. Roberto, F. de Jong, Gundogan - Yamal, Lewandowski, Raphinha
Rezerve: Pena, Astralaga - I. Martinez, F. Torres, Pedri, J. Felix, Chirstensen, Alonso, Romeu, Roque, Fermin, Fort
Antrenor: Xavi

UPDATE VIDEO. Vestiarul Barcelonei e pregătit

UPDATE VIDEO. Jucătorii lui PSG au ajuns la stadion

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.