Liga 1

Dawa și Baba Alhassan, la Dinamo » Imaginile care i-au luat prin surprindere pe suporteri

Articol de David Marinescu  —  Wednesday, 10 April 2024

Doi dintre jucătorii de la FCSB, Joyskim Dawa și Baba Alhassan, au fost prezenți pe stadionul Dinamo, alături de alte sute de musulmani din România.

Pe 9 aprilie, musulmanii din întreaga lume au celebrat finalul Ramadanului, care a început pe 10 martie. E luna sacră a musulmanilor, în care aceștia sunt obligați să țină post până la apus și să se roage.

FOTO. Joyskim Dawa și Baba Alhassan, pe stadionul Dinamo, la sfârșitul Ramadanului

Așa cum s-a întâmplat mod constant în ultimii ani, pentru celebrarea finalului Ramadanului în România, câteva sute de musulmani s-au întâlnit pe stadionul Dinamo și s-au rugat împreună.

Printre ei s-au aflat și doi jucători de la FCSB: fundașul Joyskim Dawa, care chiar pe 9 aprilie a împlinit 28 de ani, și mijlocașul Baba Alhassan (24 de ani). Cei doi fotbaliști, îmbrăcați într-o ținută tradițională, au fost însoțiți de Taiye Fatai, un fost fotbalist nigerian, care a jucat până în 2019 în ligile inferioare din România, și au publicat mai multe fotografii de la eveniment.

„Eid Mubarak (n.r- „Sărbătoare binecuvântată”, urarea care se folosește la finalul Ramadanului) pentru toți musulmanii din lume. Fie ca Allah să vă asculte rugăciunile și să vă ierte păcatele. Vă mulțumesc și pentru urările cu ocazia aniversării mele”, a fost mesajul scris de Dawa pe Instagram.

Atât Dawa, cât și Alhassan au fost folosiți de FCSB în ultima lună în Superligă. Începând cu 10 martie, Baba Alhassan a jucat trei partide. A fost o repriză cu Sepsi și a intrat pe final cu Farul și CSU Craiova. De partea cealaltă, fundașul Dawa a jucat în prima repriză cu Sepsi, 35 de minute cu Farul și a intrat în ultimele minute ale duelului cu Universitatea.

VIDEO. Mitriță, țintă pentru FCSB? Raul Rusescu » „Din punctul meu de vedere, este imposibil”

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.