Stranieri

Pițurcă nu-l înțelege pe Rădoi: „O greșeală! Asta depinde numai și numai de tine”

Mirel Rădoi, la Al Jazira // sursă foto: Twitter

Articol de Daniel Grigore  —  Thursday, 11 April 2024

Victor Pițurcă (67 de ani), fost selecționer al României, nu este de acord cu motivul pentru care Mirel Rădoi (43) a ales să plece de la Al Jazira.

Victor Pițurcă l-a avut sub comanda lui pe Mirel Rădoi în repetate rânduri, la Steaua, la FCSB, la echipa națională.

Pițurcă a urmărit îndeaproape cariera de antrenor a lui Rădoi și a analizat ultima mutare făcută de acesta, plecarea de la Al Jazira, pe care a lăsat-o pe locul 8 din 14 în campionatul Emiratelor Arabe Unite.

„Datorită modului meu de a fi fost fotbalist, antrenor activ și principiilor care m-au ghidat, nu voi tolera niciodată rezultatele negative, indiferența și lipsa disciplinei”, și-a justificat Rădoi decizia de a semna rezilierea amiabilă, un raționament cu care Pițurcă nu este de acord.

Victor Pițurcă analizează mutarea lui Rădoi: „O greșeală! Depinde numai de tine”

„Am văzut că Rădoi și-a reziliat contractul în Emirate. Depinde acum ce oferte va avea. Eu nu cred că pe Mirel îl interesează foarte mult banii, mai ales acum, la început.

Eu am mai vorbit cu el înainte de a fi numit la echipa națională. El trebuie să antreneze, e tânăr. E o experiență, fie negativă, fie pozitivă. Fiecare contract e o experiență, trebuie să învețe din lucrurile astea și trebuie să muncească în continuare.

Am citit că el ar fi vrut să rezilieze contractul. E o greșeală! Nu poți să renunți pe motiv că jucătorii nu sunt concentrați sau conectați. Tu răspunzi, tu decizi ce trebuie să facă jucătorii!

Am citit declarația lui, că el își dă demisia pentru că nu există implicare. Păi, asta depinde numai și numai de tine! Dacă nu se implică, îi dai afară și iei jucători de la echipa a doua și joci cu ei”, a opinat Pițurcă, conform sport.ro.

La Al Jazira, echipă care-l instalase în urmă cu 3 luni, bilanțul lui Rădoi a fost catastrofal: o victorie, un egal, 5 înfrângeri.

Liber de contract, Mirel ar putea reveni la Universitatea Craiova, unde a mai lucrat în perioada august - decembrie 2022.

VIDEO. Mirel Rădoi, despre plecarea de la CSU Craiova: „Mi-a fost foarte greu”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.