Liga 1

Scenariu-surpriză dacă FCSB va câștiga titlul: „Gigi Becali își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  joi, 11 aprilie 2024

Adrian Mutu (45 de ani), fostul antrenor de la CFR Cluj, este convins că FCSB va câștiga titlul în acest sezon al Superligii.

Mutu a fost rivalul celor de la FCSB în acest sezon, timp de două luni și jumătate, și crede că Gigi Becali (65 de ani), finanțatorul de la FCSB, nu se va mai implica la echipă începând cu sezonul viitor.

Adrian Mutu despre Gigi Becali: „Își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”

„Cred că Gigi Becali dacă ia campionatul, și o să-l ia aproape sigur, ca să nu spun sigur, nu se va mai băga de la anul. Dar nu știu de ce, nu-l cunosc, nu am vorbit. Când ne vedem, ne salutăm, dar nu avem prietenii. E și mai în vârstă ca mine.

Eu cred că Gigi își face «damblaua» și își vede de lucrurile lui. Va spune «Gata, am făcut-o și pe asta!». Că o face o dată, o face de cinci ori, are și o vârstă, la un moment dat te oprești. Nu-și pune antrenor, că are”, a declarat Adrian Mutu, potrivit fanatik.

Adrian Mutu: „Adrian Șut e revelația de la FCSB”

„Eu cred că această echipă a ajuns la maturitate, în sfârșit. Mă refer la piesele importante din această echipă. Sunt jucători care s-au maturizat. Ca echipă e consolidată bine, chiar dacă nu are un lot foarte larg. Mă refer că nu au opțiuni de a schimba, dar au un lot foarte bun.

Îmi place cum câștigă meciurile față de ce am văzut în anii trecuți, când de multe ori iroseau sau aruncau la gunoi un meci aflat la mâna lor. Anul ăsta sunt mult mai maturi, mai concreți și mai echilibrați.

Eu cred că asta face diferența. Bineînțeles că este și datorită jucătorilor, pentru că au ajuns la o maturitate fotbalistică importantă. Nu mă refer doar la Coman. Mă refer și la Olaru, și la Șut. Mi se pare că Șut a crescut foarte mult în joc. Acum începe și el să se comporte ca Florinel Coman.

Olaru mi se pare că după câteva sezoane a atins o bornă importantă și la nivel de goluri, ceea ce e important. A fost un jucător decisiv, la fel cum a fost și Coman. Șut e revelația echipei. Și dă un randament foarte bun, chiar dacă nu dădea semne acum câțiva ani. A crescut bine și sper să o țină pe linia asta.

Mai ales că și echipa națională va profita de astfel de lucruri. Radunovic e un stâlp acolo, cei doi fundași s-au coagulat bine, Târnovanu a răspuns pretențiilor și a fost constant, chiar dacă a mai avut sincope”, a mai declarat Adrian Mutu.

VIDEO. EURO GSP » Adrian Mutu și implantul său de păr din Turcia, comentat în cadrul rubricii „Păcăliciul zilei”: „Poate d-aia i-a căzut părul”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.