Liga 1

Ionel Dănciulescu a aflat de la un rapidist despre farsa dinamoviștilor de pe Arena Națională: „Incredibil, nu mi-a venit să cred!”

Articol de Cezar Titor  —  joi, 11 aprilie 2024

În exclusivitate pentru GSP, cvintuplul campion al României, al doilea marcator all-time și jucătorul cu cele mai multe prezențe la nivel de Liga 1, Ionel Dănciulescu, a dezvăluit momentul în care a aflat de farsa suporterilor dinamoviști la adresa rivalei din 16 august 2016.

La respectiva dată, FCSB urma să întâlnească Manchester City, al doilea meci în comandă pentru Pep Guardiola la „cetățeni”. Un meci de prime time, extrem de așteptat, stadion aproape de sold-out. Înaintea startului partidei, pe întreaga lungime a tribunei a doua, s-a desfășurat o scenografie în alb și roșu cu mesajul „Doar Dinamo București”.

Ionel Dănciulescu dezvăluie cine l-a sunat în timpul meciului FCSB - Manchester City

Farsa a fost preluată de multe publicații internaționale, iar suporterii dinamoviști așteaptă și o peliculă dedicată acestei farse numită „Prima oară e gratis”. Mesajul scenografiei, „Doar Dinamo București” a fost însușit și de programul socios al suporterilor, program ce adunase 15.000 oameni la apogeu.

Partida dintre FCSB și City s-a încheiat cu victoria de necontestat a britanicilor, 0-5, chiar dacă roș-albaștrii au jucat curajos pe alocuri. Aguero, cu un hat-trick, David Silva și Nolito au marcat pentru echipa din Manchester. Argentinianul a ratat și două penalty-uri.

Ionel Dănciulescu era oficial în Ștefan cel Mare la momentul „Doar Dinamo București”, iar clipa în care a realizat ce se întâmplă este una amuzantă, după cum chiar el relatează: „Eram director sportiv la Dinamo, iar suporterii aveau diverse campanii de marketing înainte de derby-uri: apelau la foștii jucători pentru a vinde bilete. Vorbeam cu băieții din galerie, iar ei mi-au spus să transmit la finalul clipului «Doar Dinamo București». M-am conformat.”

„Corbul” dezvăluie cine l-a informat de cele întâmplate pe cel mai mare stadion al țării: „Vine meciul lor cu Manchester City, urmăream partida, însă nu am realizat. Mi-a dat mesaj Cristi Săpunaru: «Tu vezi ce e la televizor?». În primă fază, nu am realizat. El mi-a spus «Bă, uită-te mai atent!». Apoi am văzut scenografia. Incredibil, nu mi-a venit să cred!”.

VIDEO Cum a aflat Dănciulescu de farsa dinamoviștilor de la meciul FCSB - Manchester City

>

Urmărește materialul complet aici:

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.