Liga 1

Avertismentul interimarului Dragoș Bon înainte de Universitatea Craiova - Farul Constanța: „Este cel mai dificil joc!”

Foto: Universitatea Craiova (captură de ecran - Facebook)

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 11 aprilie 2024

Dragoș Bon, antrenorul interimar al Universității Craiova, a prefațat confruntarea dintre echipa sa și Farul Constanța de vineri, de la ora 20:30.

  • Universitatea Craiova - Farul Constanța, meciul de deschidere pentru etapa a 4-a din play-off, se joacă vineri, de la ore 20:30, și va fi redat liveTEXT de GSP.ro și în direct de Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Bon a subliniat că Universitatea Craiova (31 de puncte) are nevoie de toate cele 3 puncte în lupta pentru locul 2 din Superligă cu CFR Cluj (31) și Rapid (28). Tehnicianul interimarul speră ca la startul partidei să se bazeze pe cel mai bun 11 al său, fără să aibă absențe majore.

Obiectivul lui Dragoș Bon

„Suntem în fața unui joc important pentru noi, pentru că vrem să ne consolidăm poziția a doua în clasament. Întâlnim o echipă care are o filosofie bine stabilită și bine structurată. Din punctul meu de vedere cred că este cel mai dificil joc din punct de vedere tactic, pentru că știm foarte bine că Hagi are o filosofie proprie pe care și-a implementat-o de la început și are totul bine pus la punct.

Noi sperăm să ne ridicăm la nivelul așteptărilor spectatorilor noștri și să câștigăm toate cele 3 puncte, pentru că obiectivul nostru este să ne consolidăm poziția a doua în clasament.

(n.r.- despre situația lotului Universității Craiova) Din punct de vedere medical sper ca până la ora partidei să avem toți jucătorii apți, să putem să aliniem cel mai bun 11 pe care îl avem la dispoziție.

(n.r.- despre punctele forte ale Farului și cele slabe) Bineînțeles că ne-am făcut o analiză. Sperăm că le-am depistat și să profităm de punctele slabe, pentru că orice echipă, oricât de puternică ar fi ea, are puncte slabe.

Sperăm ca noi să le fi identificat și să putem să le punem în practică ca victoria să fie de partea noastră”, a declarat Dragoș Bon, la conferința de presă premergătoare meciului dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța.

VIDEO Gică Hagi, verdict dur, după demiterea lui Ivaylo Petev: „Domn’ profesor nu mai există în România”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.