Liga Campionilor

Neymar, jignit de fanii lui PSG după ce s-a bucurat la victoria Barcelonei de la Paris: „Ești un clovn!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  Thursday, 11 April 2024

Neymar (32 de ani), atacantul lui Al-Hilal, și-a arătat bucuria față de victoria Barcelonei din deplasare contra lui PSG, scor 3-2, și a intrat în vizorul fanilor parizieni.

După această victorie, Barcelona pleacă cu prima șansă pentru o calificare în semifinalele Champions League.

Neymar, jignit de fanii lui PSG: „Ești un clovn!”

Neymar a comentat la o postare de pe contul oficial de Instagram a Barcelonei, arătându-și bucuria pentru reușita fostei sale echipe și a coechipierului de la națională, Raphinha, autor al unei „duble” pe „Parc des Princes”.

Sursă foto: X

Fanii lui PSG n-au apreciat comentariul fostului lor atacant și l-au jignit: „Ești un clovn!”.

Un alt suporter al lui PSG a scris: „Nu are cum să fie o legendă a clubului nostru, nu-i pasă deloc de noi!”

„Cât timp a fost la noi și-a bătut joc de fotbal, e clar cu ce echipă ține dacă se bucură așa tare de victoria Barcelonei”, a punctat un alt suporter al parizienilor.

Neymar se întoarce la Santos după Barcelona-PSG-Al-Hilal

La 21 de ani, a părăsit Santos și Țara Cafelei, traversând Atlanticul pentru a semna cu Barcelona. Patru ani mai târziu, în 2017, s-a mutat la Paris, după ce PSG l-a transformat în cel mai scump jucător din istorie plătind clauza de reziliere de 222 de milioane de euro. În 2023, s-a încheiat și perioada pariziană.

A ajuns în Arabia Saudită, la Al-Hilal, însă fanii albaștrilor nu s-au bucurat prea mult de fentele sale. Pe 17 octombrie, în timpul meciului Uruguay - Brazilia (2-0), în preliminariile CM 2026, s-a accidentat grav: ruptură a ligamentului încrucișat anterior și ruptură a meniscului la genunchiul stâng. Ar putea evolua la startul viitorului sezon.

Starul în vârstă de 32 de ani a apărut pe stadionul lui Santos la finala campionatului paulista, între prima formație a carierei sale și Palmeiras (Santos a învins cu 1-0).

A intrat pe teren, aducând trofeul în aplauzele fanilor. Era îmbrăcat în tricoul „Peixe" cu numărul 10. I-a îmbrățișat pe Clodoaldo și Pepe, doi eroi ai trecutului clubului alb-negru. A privit meciul din lojă.

La sfârșit, a coborât în vestiar pentru a-i felicita pe campioni. Nu doar atât. UOL Esporte, preluat de RMC Sport, susține că Neymar le-a spus mai multor jucători și unui membru al Consiliului de Administrație că se va întoarce la Santos în vara lui 2025, la sfârșitul contractului cu Al-Hilal.

VIDEO. Acuzat că s-a îngrășat, Neymar și-a arătat abdomenul și a răspuns vulgar

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.