Liga 1

Victor Pițurcă s-a convins și de antrenorul Mutu: „E ridicol ce a spus”

Victor Pițurcă (centru), alături de Cosmin Contra (stânga) și Adrian Mutu (dreapta)

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 11 aprilie 2024

Victor Pițurcă, fost selecționer al României, l-a taxat pe Adrian Mutu pentru decizia de a pleca de la CFR Cluj, în contextul eliminării „feroviarilor” din Cupa României, în faza sferturilor de finală, în urma eșecului cu 4-0 administrat de Corvinul Hunedoara.

Pițurcă a spus despre fostul său elev că nu este atât de puternic așa cum și-l amintește din perioada în care cei doi colaborau la națională, din moment ce a renunțat atât de ușor.

Adrian Mutu, criticat de Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a catalogat drept „puțin ridicolă” declarația „Briliantului” în care acesta a spus că își dorește să nu îl mai vadă vreodată pe Panagiotis Tachtsidis, jucător eliminat în meciul cu Corvinul Hunedoara.

„Probabil că a simțit el că nu poate să realizeze ceea ce își dorește. Eu cred că, dacă el a renunțat atât de repede, înseamnă că nu e puternic așa cum știu eu că e. Nu poți să renunți așa ușor la luptă. Trebuie să lupți!

Eu eram la Steaua București și mă înjurau propriii suporteri. Imaginați-vă ce performanțe am obținut eu cu Steaua, dar am strâns din dinți, am stat și am luptat. (n.r.- despre faptul că a fost contestat la națională) La echipa națională tot timpul vor fi contestatari.

(n.r.- despre declarația lui Mutu, în care „Briliantul” a spus că nu mai vrea să îl vadă pe Panagiotis Tachtsidis) Mi s-a părut și mie puțin ridicolă această exprimare. Ce legătură avea? Ce i-a făcut Tachtsidis?

La fel și în cazul lui Mirel Rădoi (n.r.- la Universitatea Craiova), că și-a dat demisia, că nu știu ce a simțit. Domnilor, sunteți antrenori tineri! Dacă aveți jucători care vă fac probleme, sunt negativiști, nu urmează programul pe care îl vreți, nu joacă ceea ce vreți voi, trimiteți-i la echipa a doua și luați un puști. Și băgați un puști, da?!

Contează mult personalitatea lor, mândria lor. Ei sunt fotbaliști care au jucat la cel mai înalt nivel, mai ales Mutu. A jucat contra unor echipe mari, știe ce înseamnă să fii profesionist. Poate lui Mutu i-a fost rușine că a pierdut 4-0 cu Corvinul Hunedoara, dar trebuia să treacă peste, să fie luptător!”, a declarat Victor Pițurcă, la emisiunea „Liga DigiSport”.

VIDEO Rapid - CFR Cluj 1-4. Daniel Bîrligea, MVP-ul din Giulești: „Corvinul ne-a dat o palmă serioasă” + A fost întrebat dacă jucătorii l-au „lucrat” pe Mutu

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.