Liga 1

Vot contra-Șumudică: „Nu e ce avem nevoie la Universitatea Craiova”

Marius Șumudică a antrenat-o ultima dată pe Gaziantep

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 11 aprilie 2024

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a intervenit, azi, telefonic la GSP Live pentru a comenta situația din Bănie # Echipa a rămas fără antrenor după ce, ieri, lui Ivaylo Petev i-a fost reziliat contractul # Badea agreează mai multe variante de tehnicieni, ca Mirel Rădoi, Costel Gâlcă, Eugen Neagoe, și afirmă că, în opinia lui, Marius Șumudică nu reprezintă o soluție pentru CSU Craiova

Eliminarea din „sferturile” Cupei României, 0-1 cu Oțelul, apoi înfrângerea din campionat cu FCSB, 0-2, i-au semnat sentința lui Petev. Până la numirea unui nou „principal”, de Universitatea Craiova se vor ocupa Corneliu Papură și Dragoș Bon.

VIDEO. Pavel Badea: „Costel Gâlcă, Eugen Neagoe, Mirel Rădoi sunt antrenori care îmi plac”

>

„Sperăm că vom lua cea mai bună decizie ca să ne îndeplinim obiectivele, anume participarea în cupele europene.

Dintre variantele vehiculate, sunt interesante nume precum Costel Gâlcă, Eugen Neagoe, Mirel Rădoi, antrenori care îmi plac. Dar mulți dintre ei se feresc să preia echipe la sfârșit de sezon”, a declarat Badea, la GSP Live.

„Marius Șumudică nu e pe specificul Universității Craiova”

Întrebat dacă Marius Șumudică, tehnician liber de contract, ar putea reprezenta o soluție pentru CSU Craiova, Badea a comentat astfel: „Cred că nu e pe specificul activității noastre în Craiova. N-aș vrea să fiu răutăcios, este un bun antrenor, dar nu se identifică cu ceea ce avem noi nevoie la Craiova. N-am nicio problemă cu el, îl respect, îl simpatizez, a fost un jucător foarte bun, e un antrenor foarte bun”.

În ultimele etape, jocul Craiovei a lăsat de dorit. Factorul șansă ne-a ajutat să avem rezultate pozitive

- Pavel Badea, director CSU Craiova

Recent, Marius Șumudică a afirmat că „Mihai Rotaru mi-a spus că următorul antrenor al Universității Craiova, peste o lună, o săptămână, nu știu, va fi Șumudică”.

În replică, finanțatorul echipei din Bănie a susținut că de fapt ar fi menționat în conversația cu antrenorul „o perioadă de 1, 2, 3 ani”.

Mai multe detalii, AICI.

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre CSU Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.