Liga 1

Verdictul dat astăzi de instanță » Ce se întâmplă cu Liviu Ungurean, liderul galeriei de la Rapid

Liviu Ungurean // foto: Imago Images

Articol de Marius Mărgărit, Adrian Duţă  —  Friday, 12 April 2024

Liviu Ungurean, liderul galeriei de la Rapid, a primit azi încă 30 de zile de arest preventiv. Acestea se adaugă după ce vor expira primele 30, potrivit surselor GSP.

Liviu Ungurean, alias „Bocciu'”, a fost arestat preventiv pe 15 martie, pentru constituire de grup infracțional. El a pus la cale introducerea materialelor pirotehnice pe stadion, alături de alți ultrași.

Liviu Ungurean rămâne încă 30 de zile la închisoare

Procurorii au făcut cerere să i se prelungească detenția cu încă 30 de zile, la expirarea primelor 30, iar instanța a aprobat astăzi această cerere.

Liviu Ungurean a făcut apel, însă acesta a fost respins. Astfel, el rămâne în arest încă 30 de zile, începând cu 15 aprilie. În aceeași situație se află Valentin Fifială, cel care împreună cu „Bocciu'” deține firma de pază BB New Era Escort SRL.

Ce se întâmplă cu galeria Rapidului

În continuare, galeria Rapidului va rămâne fără un lider, așa cum a fost începând cu meciul cu Farul, scor 1-2. Practic, Rapid nu a avut lider de galerie în play-off și nu va avea cel puțin încă o lună, cât Liviu Ungurean va fi închis.

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului și liderul din teren, consideră că decizia în privința lui Liviu Ungurean a fost prea drastică.

„Eu consider că fanii Rapidului trebuie să fie alături de echipă. Dar și eu, și colegii mei trebuie să fim alături de Liviu. Nu știu ce s-a întâmplat, dar în plin campionat să fie condamnat pentru torțe, când înainte au fost nu știu câte torțe și fumigene...

Nu vreau să vin cu teoria conspirației, că e ceva împotriva Rapidului, dar viața în tribună e altfel. Nu sunt de acord să se arunce torțe dintr-o parte în alta, în tribune, unde mai sunt copii, nu sunt de acord. Dar să aprinzi o torță în peluză și să cânți pentru echipa ta, nu cred că deranjezi pe cineva. Asta e părerea mea”, a declarat recent Cristi Săpunaru.

VIDEO cu camera secretă din Giulești

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.