Liga 1

Varga nu se joacă! Mesaj pentru Gigi Becali: „Ca niște gazde ospitaliere”

Ioan Varga amenință, înainte de CFR Cluj - FCSB

Articol de Romeo Ene  —  Friday, 12 April 2024

Ioan Varga (52 de ani), patronul lui CFR Cluj, nu renunță la titlu. Victoria categorică cu Rapid, din Giulești, i-a readus speranțele omului de afaceri, care abia așteaptă meciul cu FCSB.

În eventualitatea unui succes, clujenii, care sunt pe locul 2, se vor apropia la 7 puncte de lider. Varga a prins curaj și a anunțat faptul că FCSB va primi multe goluri la Cluj. Mai mult decât atât, conducătorul CFR-ului este de părere că echipa sa are jucători mai valoroși decât cei de la FCSB.

Ioan Varga, mesaj amenințător pentru Gigi Becali, înainte de CFR - FCSB: „Avem fotbaliști cu ADN de campioni”

„Abia aștept partida directă, am foarte mare încredere în echipa mea. Ați văzut, atunci când ne concentrăm, este acest ADN fantastic, iar CFR-ul a fost, este și va rămâne o echipă campioană.

Îl așteptăm pe Gigi Becali cu pâine și sare la Cluj, ca niște gazde ospitaliere, iar pe FCSB cu multe goluri. Bineînțeles, este o partidă foarte dificilă, întâlnim formația de pe primul loc, dar o să vedeți încă o dată adevărata față a CFR-ului.

Noi avem jucători de mare valoare. Chiar dacă suntem la mai multe puncte în spatele FCSB-ului, fotbaliștii noștri nu sunt cu nimic mai prejos decât jucătorii FCSB-ului, ba, din contră.

Avem jucători de o valoare nu mare, ci extraordinară, fotbaliști care au în sânge ADN-ul de campioni. Aștept cu mare interes marele meci cu FCSB-ul și sunt convins că le vom face o mare surpriză”, a declarat Varga, pentru Fanatik.

FCSB n-a mai pierdut cu CFR Cluj de când Charalambous e pe bancă

Dacă CFR-ul a reprezentat principala problemă a roș-albaștrilor timp de mai bine de cinci ani, între 2017 și 2022, dinamica s-a schimbat considerabil în ultimele două sezoane, incluzându-l și pe cel actual.

Iar FCSB n-a mai pierdut în fața rivalei de la Cluj de când e antrenată de Charalambous!

Tehnicianul cipriot are două victorii și două rezultate de egalitate în fața „feroviarilor”, inclusiv acea victorie din Ghencea, 1-0, la primul meci al echipei lui Gigi Becali pe stadionul Clubului Sportiv al Armatei.

Match Preview - CFR Cluj - FCSB

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.